fbpx

Zboruri de la 1 EURO pe segment de la VOLOTEA

Home  >>  Călătorii  >>  Zboruri de la 1 EURO pe segment de la VOLOTEA

Zboruri de la 1 EURO pe segment de la VOLOTEA

16
mart.,2016

0

Compania aeriană de tip low-cost VOLOTEA care operează în orașele europene mici și mijlocii, anunță zboruri de la 1 EURO pe segment

Dacă te înscrii la un abonament anual de 49,99 EURO (membru Supervolotea) poți profita de zboruri într-un singur sens pe mai multe rute europene internaționale la prețul incredibil de doar 1 EURO.

Promoția este valabilă începând cu 15 martie până pe 17 martie 2016, inclusiv.

Simulare

Am făcut o simulare tur pentru ruta Chişinău (KIV) – Verona (VRN) la data de 7 iunie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 0,97 euro (dacă ai statut de membru supervolotea).

Screen: www.volotea.com

Amintesc că din 18 decembrie 2015 compania aeriană VOLOTEA operează două zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional Chișinău.
Acesta a operat în timpul Crăciunului, iar din martie curent zborurile au fost reluate. Am scris [aici] despre acest lucru.

Mai jos vedeți cele mai bune oferte din Chișinău:

 

Screen: www.volotea.com

Odată ce sunteți membru, puteți rezerva cât mai multe bilete pentru destinația dorită!!!

Despre companie

VOLOTEA, compania aeriană europeană, care deservește orașele mici și mijlocii cu zboruri directe, la tarife atractive. Flota companiei este formată din 19 aeronave de tip Boeing 717, care sunt cunoscute pentru confortul și fiabilitatea lor. Aeronavele au o singură clasă cu o capacitate de 125 de pasageri cu 5 locuri pe rând, ceea ce înseamnă că 80% dintre pasageri stau pe locul de lângă fereastră sau culoar. În plus, spațiul dintre scaune este cu 5% mai mare, comparativ cu alte aeronave low-cost, ceea ce le oferă pasagerilor mai mult confort, încredere și servicii calitative. Iar acest lucru se poate vedea prin cei 93% din pasageri care recomandă VOLOTEA.
Compania a efectuat primul zbor la data de 5 aprilie 2012 de pe aeroportul Marco Polo din Veneția. În prezent, compania operează 157 zboruri spre 67 de orașe mici și mijlocii din mai mult de 10 de țări din Europa (Franța, Italia, Spania, Germania, Grecia, Republica Cehă, Croația, Israel, Republica Moldova și Albania). De-a lungul activității sale, compania aeriană VOLOTEA a deservit peste 5 milioane de pasageri în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.