fbpx

Zbor direct Chișinău – Florența din 14 iunie de la AirMoldova

Home  >>  Călătorii  >>  Zbor direct Chișinău – Florența din 14 iunie de la AirMoldova

Zbor direct Chișinău – Florența din 14 iunie de la AirMoldova

18
mart.,2016

0

Începând cu data de 14 iunie 2016 Air Moldova va lansa o nouă cursă aeriană: Chișinău-Florența. Odată cu lansarea noului zbor direct, Florența va deveni a șaptea destinație operată de către Air Moldova în Italia după Roma, Milano, Bologna, Verona, Veneția și Torino.

Prețul unui bilet într-o direcție pornește de la 69 euro, cu toate taxele incluse.

Cursa Chișinău-Florența va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă cu o aeronavă Embraer 190.

Orarul zborurilor:

Chișinău (KIV) – Florența (FLR) 1/7 marți (începând cu 14 iunie 2016), 1 oră 20 minute:
KIV 13:40 → 15:00 FLR

FLR 15:50 → 18:50 KIV

Chișinău (KIV) – Florența (FLR) 1/7 sâmbătă (începând cu 18 iunie 2016), 1 oră 20 minute:
KIV 13:20 → 14:40 FLR

FLR 15:30 → 18:30 KIV

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Florența este capitala regiunii italiene Toscana și a provinciei Florența. Este cel mai populat oraș din Toscana, cu o populație de 367 569 locuitori. Centrul istoric al Florenței atrage anual milioane de turiști și a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial în 1982. Florența este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, iar arta, moștenirea istorică și culturală își păstrează și astăzi impactul major în lume. Orașul are de asemenea în Europa un impact major în muzică, arhitectură, educație, bucătărie, modă, filozofie, știință și religie. Centrul istoric conține numeroase piețe elegante, palate renascentiste, academii, parcuri, grădini, biserici, muzee, galerii de artă și ateliere. Orașul a fost de asemenea nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorită destinație turistică din lume.

Compania aeriană Air Moldova este transportatorul național al Republicii Moldova. Aceasta a fost creată prin decret prezidențial la 12 ianuarie 1993. Are hub-ul pe Aeroporul Internațional Chișinău și operează 20 destinații cu 5 aeronave. Pe lângă pasageri compania aerienă Air Moldova transportă cargo și poștă. Air Moldova este membru IATA și ICAO.
De la începutul funcționării sale, compania a fost orientată spre o integrare pe piața internațională și obținerea celor mai înalte standarde și cerințe în domeniu. În 1999 compania a aderat la programul perfecționării resurselor de management, dezvoltându-se, progresiv, pe o linie dinamică şi creativă.
Amintesc că în prezent compania aeriană Air Moldova operează zboruri regulate spre: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, dar și cursele sezoniere spre Antalya, Bodrum, Heraklion, Tivat, Corfu și Rodos. Compania oferă pasagerilor săi, 2 clase de deservire: Business și Econom.

Cum vor apărea pe site prețurile, voi face neapărat o simulare cu această rută și vă voi anunța prețurile!

UpDate (20.04.2016):

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta Chişinău (KIV) – Florența (FLR) – Chişinău (KIV) la data de 09 iulie 2016 și respectiv 12 iulie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de 182,00 euro, cu toate taxele incluse.

Screen: www.airmoldova.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.