fbpx

Wizz Air lanseaza cursa: Chisinau – Londra

Home  >>  Călătorii  >>  Wizz Air lanseaza cursa: Chisinau – Londra

Wizz Air lanseaza cursa: Chisinau – Londra

27
oct.,2015

1

Începând de astăzi, data de 27 octombrie 2015, compania aeriană Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, va opera cursa Chișinău – Londra.  Zborurile din Chișinău (KIV) spre Londra Luton Airport (LTN) vor demara în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă. Wizz Air operează deja zboruri cunoscute din capitala Republicii Moldova către aeroporturile Roma Ciampino (CIA), Veneția Treviso (TSF), Milano Bergamo (BGY) și desigur Bologna (BLQ) lansată pe 30 septembrie 2015.

Ruta a fost anunțată încă pe 16 iulie, tot atunci au fost puse în vânzare bilete direct pe site-ul oficial al companiei www.wizzair.com.

Ruta Wizz Air, Chișinău – Londra:

Destinaţia Zilele Decolare, ora locală Aterizare, ora locală Începând cu*:
Londra Luton Marţi, Joi, Sâmbătă 13:00 18:20 €49.99
Chișinău Marţi, Joi, Sâmbătă 18:50 20:20 €49.99

* Preţul într-o singură direcţie, inclusiv impozitele, taxele non-opţionale şi bagaj de mână mic.

Am făcut o simulare pentru data de 1 decembrie 2015, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 49,99 euro.

Screen: www.wizzair.com

Toate zborurile vor operate pe aeronave de tip Airbus A320, cu 180 de locuri, dar și cu aeronave de tip A321 începând din noiembrie 2015.

Purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel Carvalho a menționat:
„Suntem încântați să vedem că cererea pentru destinațiile spre și din Chișinău din partea pasagerilor este în continuă creștere în timp ce tarifele mici ale Wizz Air devin tot mai populare. Vedem oameni diverși care beneficiază de serviciile noastre pe destinația Republica Moldova-Italia, inclusiv turiști și oameni de afaceri, și este minunat faptul că suntem parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra reprezintă un oraș cu potențial considerabil pentru călătorii ce zboară din Moldova în scop de afaceri și odihnă. Vedem aceste noi rute ca un semnal de creștere pentru Chișinău. „

Amintesc că, Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 60 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air, o echipă de peste 2.200 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute astfel că Wizz Air a fost alegerea preferată a 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat pe 31 martie 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

One Comment so far:

  1. […] cursele Chișinău – Odesa, Chișinău – Kiev, operată de compania aeriană Air Moldova,  cursa Chișinău – Londra, operată de compania aeriană Wizz Air, cursa Chișinău – Sankt- Petersburg, operată de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.