fbpx

Weekend la PALAS Mall Iasi

Home  >>  Frumusețe & Modă  >>  Weekend la PALAS Mall Iasi

Weekend la PALAS Mall Iasi

11
dec.,2014

0

Am deosebita plăcere de a vă invita dar și de a merge împreună în acest weekend, mai exact sâmbătă 13 decembrie 2014, să vizităm Crăciunia, tărâmul de poveste din ansamblul Palas Iaşi. Împreună o să avem prilejul de a ne bucura de magia sărbătorilor de iarnă, prin evenimentele organizate, dar și cel mai important, vom avea ocazia să facem o sesiune de shopping în căutarea cadourilor pentru cei dragi.
În Atriumul Palas Mall, la ora 18:00 ne așteaptă un fashion show-ul ce include prezentarea colecţiei de rochii de seară Haute Couture a designerului Cătălin Botezatu, prezentate de către Fashion Bloggers din România.

În perioada 5-28 decembrie 2014, avem posibilitatea de a beneficia de REDUCERI de până la 25%.
– 10% la Brise, Mi NY, Seroussi, DS Damat, Lavande, Royal Tea Deco Center, șa;
– 15% la Quartz, Ospățul Zeilor, Autugraf;
– 20% New Look, Nike, Accesorize, ECCO, Bliss și Nisa la al 2-lea produs + cadou un card de fidelitate;
– 25% U.S. POLO, Sephora.
Iar pentru electrocasnicile Flanco 20% prin programul de returnare TVA + transportul electrocasnicilor mari la autocar.
Pentru cei care vor face cumpărături până pe 24 decembrie, de minim 150 lei pot participa la tombolele sărbătorilor de iarnă unde au şansa să câştige invitaţii pentru patru persoane la petrecerea de Revelion Congress Hall Palas, sesiuni de shopping şi multe alte premii.

Copii au ocazia de a savura din plin luminiţele, zânele, spiriduşii şi Moş Crăciun, dar și în general spațiul de poveste și să se recreeze în ansamblul urbanistic Palas plimbându-se gratuit cu trenuleţul Moşului.

Drept Bonus veți primi 1 oră gratis pentru fiecare copil la Kidsland Club iar pentru cei maturi o ORĂ GRATIS la patinuarul Palas Ice. De asemenea, până pe 23 decembrie, ansamblul Palas vă invită să admiraţi show-ul 3D „Visul unei nopţi de iarnă”, care va rula zilnic, la începutul fiecărei ore din intervalul orar 17.00 – 22.00, pe faţada Palatului Culturii.

Autocarul “Almivo Tur” pornește la 8:00 din fața Hotelului “Chișinău”şi va ajunge la Palas Mall Iaşi la ora 11.00. Cursa retur va pleca la ora 20.30 din Iaşi şi va ajunge la ora 22.30 la Chişinău.

Toate aceste la doar 20 EURO, iar pentru a primi confort și beneficii, Palas Mall Iași îți oferă în schimbul biletului de călătorie, 30 voucher de reduceri la diferite produse/servicii.
ATENȚIE! Da, 30 de VOUCHERE care sunt valabile până la 15 ianuarie 2015, și sunt transmisibile!

Palas Mall

Vă aştept cu plăcere şi sunt convins că vom fi alături la evenimentele deosebite dedicate sărbătorilor din Palas Mall Iași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.