fbpx

Va multumesc – Va imbratisez pe toti si va doresc iubire!

Home  >>  Life Style  >>  Va multumesc – Va imbratisez pe toti si va doresc iubire!

Va multumesc – Va imbratisez pe toti si va doresc iubire!

8
nov.,2015

0

În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor că ați găsit timp să vă gândiți pe o clipă la mine și să-mi transmite-ți atâtea gânduri frumoase pe facebook, mesaje private, pe telefon sau tet-a-tet. Vă mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului ați apărut în viața mea, dar și mai mult vă mulțumesc tuturor celor care au ales să rămână.
Vă știu alături de sufletul meu și vă mărturisesc sincer că sunt de doua ori mai fericit!
Mulțumesc și celor care chiar dacă nu au făcut-o, v-ați gândit la mine într-un mod frumos, vă mulțumesc și vă spun că eu sunt fericit pentru acest lucru!

Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire!

Se spune că după ce treci de o anumită vârstă… toate aniversările devin triste;
Poate că aşa este… sunt întradevăr un pic trist, un pic disperat, un pic melancolic, chiar dacă încerc să par vesel şi lipsit de griji. Cred că aici intervine acel ceva, care ne face să fim stresaţi de existenţă, să ne mercantilizăm clipele în speranţa că aşa este viaţa și că asta se va termina în curând. Timpul nu mă întrebă nici dacă îmi pasă, nici de ce îl măsor. Eu am hotărât să nu mai număr decât clipele care îmi lipsesc. Am atâtea clipe în care nu trăiesc pentru mine şi nu mă întreb de ce?!
Ba, uite, că mă întreb.
Azi ar trebui să trăiesc pentru mine; dar cum să fac asta?!…
Ştie cineva cum e să trăieşti pentru tine?!…
În pofida la toate acestea voi mi-ați făcut inima să râdă, chiar dacă ochii mei lăcrimează! Da, lăcrimează de bucrurie că voi îmi sunteți alături!

Sunt fericit că vă am alături de aceea vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire!

Vă mulţumesc încă odată din suflet pentru urările voastre şi am ales felul acesta de a vă mulţumi pentru că este aproape imposibil să o fac în alt mod decât scrisul. Vă dăruiesc din sufletul meu fericirea de a iubi, tristeţea de a accepta că fericirea este doar atât cât ne ţine inima, bucuria că într-o zi nu voi mai fi decât ceea ce scriu, imensitatea sentimentului că merită să dăruieşti şi să primeşti iubirea fără a mai căuta dedesubturi, fără a mai socoti cât de logic sau ilogic este… Este o zi în care nu mă întreb dacă sunt nemuritor şi nici dacă moartea este o trecere sau un capăt de linie… azi mă întreb doar atât: cât timp mai am să iubesc cu desăvârşire, cât de mult timp mai am să dăruiesc fericire şi durere, zbucium şi împăcare, împletite gânduri precum un zbor de fluture în căutarea nesfârşitului… acel mod de a fi frumos o clipă cât o atingere de buze.

Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.