fbpx

Tombola pentru persoanele care platesc cu cardul Visa de la VictoriaBank

Home  >>  News & Cash  >>  Tombola pentru persoanele care platesc cu cardul Visa de la VictoriaBank

Tombola pentru persoanele care platesc cu cardul Visa de la VictoriaBank

16
apr.,2015

0

Zilnic cheltuim bani, personal, mă strădui la maxim posibil pentru achitarea cu cardul sau prin internet, cu mici excepții, evident!
Acum jumătate de an, am scris despre Tombola pentru persoanele inteligente care plătesc cu cardul Visa, am primit un feedback diferit. Unii erau mulțumiți de faptul că au aflat asta de pe blogul meu, alții însă îmi ziceau de ce am scris despre asta, pentru că, cu cât mai puțini vor cunoaște, cu atât mai mari sunt șansele de câștig.
Eu însă de fiecare dată am ales ideea: din momentul în care este pentru toți – atunci să fie pentru toți.

În această ordine de idei vreau să vă prezint o nouă Tombolă pentru toți cei care fac plăți cu un card Visa VictoriaBank.

Credit foto: http://www.victoriabank.md/

În perioada 10 aprilie – 31 iulie 2015, achitările efectuate cu cardurile Visa de la VictoriaBank, oriunde în lume, Vă aduc premii bănești. Aveți posibilitatea de a Câștiga Premiul Mare de 25 000 de lei, dar și alte peste 1100 de premii băneşti dacă, pe parcursul campaniei, realizaţi lunar minim 25 de achitări cu cardurile Visa, în suma de cel puțin 25 de lei.

Astfel, beneficiați în fiecare lună de:
· 25 premii a câte 1000 lei;
· 250 premii a câte 100 lei.

Iar la finele campaniei:
· Marele Premiu de 25 000 lei.

Campania se va desfășura în 4 etape:
I etapă – 10.04.2015 – 30.04.2015
II etapă – 01.05.2015 – 31.05.2015
III etapă – 01.06.2015 – 30.06.2015
IV etapă – 01.07.2015 – 31.07.2015

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, conform Regulamentului campaniei, iar lista câștigătorilor va fi publicată pe www.victoriabank.md.

În campanie sunt înscrise toate operaţiunile de achitare a produselor şi serviciilor efectuate cu cardurile Visa emise de VictoriaBank:
– în punctele comerciale din întreaga lume;
– în mediul online;
– prin intermediul serviciului de Deservire la Distanţă DA! (Internet Banking, ATM Banking, Mobile Banking, SMS Banking) etc.

Suplimentar, pe toată perioada campaniei, schimbăţi absolut gratuit cardul Visa Electron pe cardul Visa Classic şi sporiţi de 5 ori şansele Dvs. de câștig, pentru că orice achitare realizată cu un card Visa, altul decât de tip Electron, se înscrie în campanie de 5 ori consecutiv.

Mai mult decât atât, dacă deveniţi deţinător al cardului Visa Classic, la condiţii generale, în perioada campaniei, extrageţi bani gratuit, de trei ori pe lună, din bancomatele altor bănci, din țară și străinătate.

SCHIMBAŢI CARDUL, ACHITAŢI ŞI CÂȘTIGAȚI CU VICTORIABANK ŞI VISA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.