fbpx

STRADA PIETONALĂ SAU TEREN DE FOTBAL?

Home  >>  Life Style  >>  STRADA PIETONALĂ SAU TEREN DE FOTBAL?

STRADA PIETONALĂ SAU TEREN DE FOTBAL?

16
sept.,2012

3

Zona pietonala de pe str. Stefan Cel Mare a fost astăzi împărțită în câteva porțiuni, adică câțiva se plimbau, alții ascultau muzica pe care cei de la Gândul Mâței o cântau, alții se plimbau cu rolele, alții învățau să danseze Salsa dar alții chiar au transformatat porțiunea de drum intr-un teren sportiv. Asta după ce Nicolae Apostu a propus într-o „glumă” ce se poate de făcut în zona pietonală.
S-a ajuns pâna la aceea, că in timp de o zi s-a găsit şi porţi, pentru că de jucători nici nu mai zic. Prin intermediului site-ului de socializare Facebook, câţiva blogeri şi alţii care au şi ei bloguri, am jucat fotbal. De ce „am”? Pentru că am jucat şi eu, fiind în echipa lui Eugen Luchianiuc care până la final a câştigat, în echipa noastră mai era şi Aurel Lungu, Petru TergutGrig Ciobanu. Chiar dacă spațiul a fost destul de mic, ghetele s-au aprins pe asfaltul cu multe găurele, drept dovadă se văd în imagini ghetuţele mele.

Multumesc mult baietilor pentru joc, şi în special lui
Eugen pentru că m-a luat în echipa lui.
PS: Eu sper că pe viitor să organizăm și alte evenimente de acest gen, să arătăm lumii că există și alte lucruri frumoase care merită difuzate la TV, și nu doar cele de violență sau Marșuri de orice gen…
PSS: Poate Duminica viitoare mai organizăm, invitând și pe cineva din oficiali???!!!

Poate un Frisbee?

video: Jurnal TV

Şi la Deşteptarea . . .

video: PRO TV

video: Prime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.