fbpx

Site-uri cu reduceri cupoane și oferte din Moldova

Home  >>  Life Style  >>  Site-uri cu reduceri cupoane și oferte din Moldova

Site-uri cu reduceri cupoane și oferte din Moldova

31
iul.,2013

1

Probabil am fost tentați cu toții de reducerile foarte generoare, între 45% și 90%, afișate pe site-urile cu reduceri colective, mai ales că în Moldova pe la sfârșitul lui 2010 au apărut tot mai multe. Nu este un secret că agenții comerciali sunt dispuși/forțați să pierdă din marja/profitul lor atunci când semnează un contract cu astfel de site-uri. Cred că cei mai mulți dintre ei apelează la zumzi.md sau benefito.md sau a altor site-uri doar cu un singur scop – să crească numărul de vizitatori ai business-ului lor.

Zilele astea mă gândeam să-mi pun în sfârșit în practică o idee demult gândită, adică să fac un agregator de oferte de pe site-urile cu reduceri colective din Moldova. După un research relativ scurt am găsit 3 site-uri de acest fel (Cheap.mdAllDeals.mdClient.md, ultimile 2 care deja nu mai activează), deci nu i-am mai găsit rostul unuia nou. Din punctul meu de vedere, nu cred că au succes, însă nu vreau sa trag concluzii doar după felul în care arată. Un astfel de agregator nu cred că rezistă doar cu comisioanele din afiliere (fie ele PPS sau PPL), pe de altă parte mă gândesc că nu e ceva anormal să cumperi un domen .md, să faci repede ceva pe el și să-l lași acolo, că poate-poate merge. Pentru Moldova asta chiar nu merge!

sursa: www.mdsites.info

foto: www.blog.compete.com

Vedeți mai jos lista completa cu toate site-urile de reduceri colective, oferte și cupoane de reducere din Moldova.

Site-uri cu o gamă largă de produse și servicii:

www.zumzi.md – cel mai popular site de reduceri din Moldova [7-8 oferte zilnic] (Fashion, Food & Fun, Frumusete & Sanatate, Pentru casa & Auto, Sport & Educatie, Turism).

www.ciupi.md – un site bun și foarte activ [5-6 oferte zilnic] (Automeniuri, Delicioase, Beauty & Fitness, Distractii, Studii, Sanatate, Produse, Vacante).

www.benefito.md – un site foarte practic și foarte bun [6-7 oferte zilnic] (Frumuseţe & Sanatate, Shaping, Casa & Familie, Turism, Shopping, Restaurante & Divertisment).

www.melon.md – un site cu oferte unice [3-4 oferte zilnic].

www.eredus.md – un site nou cu oferte unice [3-4 oferte zilnic].

www.qp.md – un site mai puțin cunoscut la la fel de bun [2-3 oferte zilnic] (Frumusețe, Cafenele și restaurante, Fitness și sănătate, Distracții, Învățămînt, Turism).

www.cupon.md – unul dintre primele site-uri de reducere din Moldova [2-3 oferte zilnic].

www.zgarcila.md – un site care oferă vouchere absolut gratuit [3-4 oferte zilnic].

www.isic.md – un site ok, cel mai mare avantaj este atunci cât deții un card ISIC [0,5 oferte zilnic] (Turism, Educatie, Distractie, Sanatate, General, Shopping, Frumusete, Localuri, Premii).

www.economisim.md – un site la bun care are [3-4 oferte zilnic].

www.moldcell.md/mclub – un site creat de compania de telefonie mobilă Moldcell, care oferă reduceri în baza unui nr. te telefon [1-2 oferte zilnic].

www.procent.md – un site mai nou care s-a promovat foarte bine, da care în ultimul timp nu prea include noi oferte [1-2 oferte zilnic] (Frumusețe, Restaurante și Baruri, Auto, Lumea copiilor, Casa și Familie, Turism).

Site-uri de nișă:

– Sănătate & Frumusețe & Turism:

www.profitam.md – un site care oferă zilnic câte o ofertă [1 ofertă zilnic].

www.bestdealz.md – un site care oferă puncte duble prețului ofertei [1-2 oferte zilnic] (Vacanțe, Frumusețe, Produse, Medical, Restaurante, Timp Liber).

Site-uri de nișă:

– Tehnică & Eletrocasnice & Bijuterii:

www.e-coupon.md – un site mai puțin activ [2-3 oferte zilnic].

www.reducerimd.com – cele mai tari reduceri la bijuterii cu livrare gratuită [3-4 oferte zilnic].

Site-uri care urmează să fie deschise:

www.redmax.md – un site care nu mai are oferte noi.

www.discount.md – un site care urmează să ofere reduceri. (Frumusete, Alimentatie, Distractii, Fitness, Învatamint, Sanatate, Auto, Produse, Vacanta, Diverse)

www.vulpix.md – un site care are pagină Facebook dar domeniul dacă nu va fi plătit, va fi lichidat în data de: 01 August 2013.

Site-uri care nu mai funcționează sau au dispărut:

www.alcupone.md

www.fanti.md

www.grup.md

www.icedeal.md

www.klass.md

www.kuponiada.md

www.ole.md

www.topdeals.md

Aceasta este cea mai recomandată ofertă care nu trebuie să lipsească din buzunarul fiecărui dintre noi!

One Comment so far:

  1. Vadim spune:

    Multe din aceste site-uri au disparut. Sunt doar citeva dezvoltate. Recent s-a lansat un site nou, în care este posibil să urmarești ofertele în timp real, direct pe harta orașului http://www.raze.md/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.