fbpx

Sex dulce si tandru… ati incercat?

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Sex dulce si tandru… ati incercat?

Sex dulce si tandru… ati incercat?

28
ian.,2012

0

Sa schimbi putin rutina voastra sexuala poate aduce mister si aventura in viata amoroasa, doua calitati care pastreaza lucrurile proaspete intre cearsafuri.
Sex Dulce
Cand aveti darul timpului, sa va dedati unei portii de dragoste super-senzoriala, in care faceti dragoste cu trup si suflet poate fi o revelatie rapsodica… si un mare plus pentru relatia voastra. Cand vine vorba de sexul senzual, nu are importanta unde ajungeti, ci procesul prin care treceti pana acolo.

Cand incetiniti lucrurile si puneti orgasmul pe asteptare, va concentrati mai mult pe explorarea fiecarui centimentru al corpului celuilalt si pe savurarea timpului petrecut impreuna.

Beneficiile emotionale sunt de lunga durata, de asemenea. Sa stii ca ii pasa suficient sa te te iubeasca in mod generos timp de ore si ca esti prioritatea lui numarul unu, te face sa simti incredere si siguranta. In plus, relatia voastra va fi in general mai intima deoarece ati facut din dormitor un loc in care sa va savurati unul pe celalalt, si doar sa va imbatati cu senzatii sexuale.

Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.