fbpx

Rută nouă RYANAIR din România: Craiova – Valencia

Home  >>  Călătorii  >>  Rută nouă RYANAIR din România: Craiova – Valencia

Rută nouă RYANAIR din România: Craiova – Valencia

19
feb.,2016

0

Ryanair lansează noua rută: Craiova – Valencia

33 000 de clienți p.a. pe al 3-lea aeroport Ryanair din România

Ryanaircompania aeriană preferată a europenilor, a anunțat pe 17 Februarie o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie 2016, ce va aduce peste 33 000 de clienți pe an pe Aeroportul Craiova (al 3-lea aeroport Ryanair din România). Noua rută va fi operată cu o frecvență de 2 zboruri săptămânale (joi și duminică).
Ryanairsărbătorește lansarea noii sale rute din Craiova către Valencia prin scoaterea la vânzare a locurilor la preț promoțional, începând de la 24,99 euro, pentru călătorii în Noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, până cel tarziu la miezul nopții, Miercuri (24 Februarie).

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova.

Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.

Pentru a sărbători noua rută Craiova – Valencia, scoatem la vânzare locuri la preț promoțional, începând de la 24,99 euro, pentru călătorii în Noiembrie, pentru rezervări până la miezul nopții, Miercuri, (24 Februarie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

A declarat în Craiova: Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE.

UpDate (22.02.2016):

Orarul zborurilor:

Craiova (CRA) – Valencia (VLC) 2/7 joi (începând cu 3 noiembrie 2016), 3 ore 10 minute:
VLC 16:00 → 18:10 CRA

CRA 18:35 → 22:45 VLC

Craiova (CRA) – Valencia (VLC) 2/7 duminică (începând cu 3 noiembrie 2016), 3 ore 10 minute:
VLC 06:55 → 09:05 CRA
CRA 09:30 → 13:40 VLC

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta Craiova (CRA) – Valencia (VLC) – Craiova (CRA) la data de 24 noiembrie 2016 și respectiv 27 noiembrie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 53,98 euro.

Screen: www.ryanair.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.