fbpx

Reduceri aniversare la cei 23 de ani Air Moldova

Home  >>  Călătorii  >>  Reduceri aniversare la cei 23 de ani Air Moldova

Reduceri aniversare la cei 23 de ani Air Moldova

12
ian.,2016

0

La aniversarea celor 23 de ani de la înfiinţare, compania aeriană Air Moldova oferă o reducere de 23% din tariful unui bilet pentru toate destinațiile operate direct.
Toți* doritorii pot beneficia de această reducere procurând bilete în această zi de 12 ianuarie 2016, la casele agenţiilor Air Moldova de pe bd. Negruzzi 10 sau din incinta Aeroportului International Chişinău, precum şi online pe www.airmoldova.md.
Pasagerilor, care vor procura online după ora 17:00 şi vor selecta ”achitarea cu factură”, biletele cu reducere le vor fi emise pe 13 ianuarie 2016.

*Reducerea de 23% nu se va aplica pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani, întrucât costul biletului deja conţine o reducere de preţ.

Pentru procurarea biletelor online cu reducere, fiecare cumpărător va trebui să introducă în cîmpul e-Voucher – codul: 23ani!

Pe această cale, compania aeriană doreşte să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi prin aplicarea acestei reduceri la procurarea oricărui bilet în această zi.

Istoria oricărei companii aeriene poartă povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi a fiecărui pasager care a fost primit cu multă căldură de familia Air Moldova. Le mulţumim celor care au ales serviciile noastre şi îi aşteptăm şi în viitor sa ne aleagă ca parteneri de călătorie!
A declarat: Iulian Scorpan, Director General Air Moldova.

Compania aeriană Air Moldova este transportatorul național al Republicii Moldova. Aceasta a fost creată prin decret prezidențial la 12 ianuarie 1993. Are hub-ul pe Aeroporul Internațional Chișinău și operează 20 destinații cu 5 aeronave. Pe lângă pasageri compania aerienă Air Moldova transportă cargo și poștă. Air Moldova este membru IATA și ICAO.
De la începutul funcționării sale, compania a fost orientată spre o integrare pe piața internațională și obținerea celor mai înalte standarde și cerințe în domeniu. În 1999 compania a aderat la programul perfecționării resurselor de management, dezvoltîndu-se, progresiv, pe o linie dinamică şi creativă.
Amintesc că în prezent compania aeriană Air Moldova operează zboruri regulate spre: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Antalia, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, dar și cursele sezoniere spre Heraklion, Bodrum și Tivat. Compania oferă pasagerilor săi, 2 clase de deservire: Business și Econom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.