fbpx

Reduceri 15% pentru toate zborurile Blue Air

Home  >>  Călătorii  >>  Reduceri 15% pentru toate zborurile Blue Air

Reduceri 15% pentru toate zborurile Blue Air

12
ian.,2016

1

După ce ieri Tarom a anunțat reduceri pe segmentul București – Iași, astăzi 12 ianuarie 2016, Blue Air anunță 15% reducere pentru toate biletele de avion și toate cele 66 de destinații operate, pentru perioada de călătorie 12 ianuarie – 29 octombrie 2016. 

Cu Blue Air poți ajunge în destinația preferată la cele mai mici tarife!

Grăbește-te și rezervă-ți biletele pe www.blueairweb.com, la Call Center sau la Agențiile Blue Air și cele partenere.

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta: București (OTP) – Iași (IAS) – București (OTP) la data de 1 februarie 2016 și respectiv 7 februarie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 33,98 euro.

Screen: www.blueairweb.com

Despre compania aeriană BLUE AIR

Prima companie aeriană românească cu capital 100% privat care a fost înfiinţată în 2004 din dorinţa de a crea o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preţ, oferind pentru prima dată în România bilete de avion ieftine către cele mai importante destinaţii din Europa. Printre beneficiile pe care le oferă folosirea serviciilor companiei aeriene BlueAir: o flotă modernă şi performantă, 100 de piloţi experimentaţi pe diverse tipuri de aeronave cu peste 10 000 de ore de zbor şi 150 de însoţitori de bord, 40 rute variate şi exclusive în toată Europa.

One Comment so far:

  1. […] deși, acum 2 zile vă anunțam (aici), că Blue Air are o ofertă cu 15% reduceri pentru toate zborurile operate de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.