fbpx

Pasajul subteran din regiunea aeroportului a fost inaugurat de Ilan ȘOR

Home  >>  Life Style  >>  Pasajul subteran din regiunea aeroportului a fost inaugurat de Ilan ȘOR

Pasajul subteran din regiunea aeroportului a fost inaugurat de Ilan ȘOR

8
mai,2019

0

Mai țineți minte că vă ziceam acum o lună despre importanța pasajelor subterane din orașul Chișinău [aici]. Tot atunci vă spuneam că de curând compania administratoare a Aeroportului Internațional Chișinău, Avia Invest SRL la inițiativa Partidului ȘOR, au început lucrările de reconstrucție a pasajului subteran de lângă orășelul Aeroport.

Ei bine, astăzi vreau să vă aduc la cunoștință că aceasta a fost dat în exploatare. Acum, pot afirma cu certitudine că atât locuitorii orășelului dar și cel mai important elevii gimnaziului “Galata” vor putea traversa în siguranță bulevardul Dacia, dar și mai comod și sigur pentru conducătorii auto care circulă cu viteză pe acea porțiune de drum cu vizibilitate redusă.

Avia Invest a reparat capital scările trecerii subterane, a reconstruit rețeaua de canalizare, a restaurat și vopsit pereții cu un element artistic de tip Graffiti și a fost instalat un nou sistem de iluminare, dar și rampe de acces pentru persoanele cu nevoi speciale. Iar pentru noi pietonii în preajma acestei treceri subterane au fost sădite flori, iarbă decorativă și instalate bănci.

A precizat, Petru Jardan — membrul Consiliului de Administrație al Avia Invest, dar și mai nou, deputat în Parlamentul R.Moldova ales pe lista a partidului ȘOR.

„Siguranța cetățenilor este prioritatea numărul 1”

Mai mult ca atât, la evenimentul de lansare, a fost prezent și președintele Partidului ȘOR dar și al Consiliului de Administrație al Avia Invest — Ilan Șor, acesta a anunțat că a înaintat o petiție administrației municipale prin care a cerut permisiunea să repare toate pasajele subterane din sectorul Botanica, mun.Chișinău.

Țin să amintesc că această trecere subterană pentru pietoni, a fost nefinalizată și părăsită de mulți ani de zile. Iar în condițiile în care în zonă imediat apropiată este amplasat și un gimnaziu, pasajul a fost și este mai mult decât necesar pentru siguranța și confortul copiilor, dar și a celor adulți.

Să sperăm că aceste lucruri frumoase făcute pentru capitala noastră dar și în special la Orhei (și nu doar) de Partidul ȘOR înpreună cu Avia Invest nu se vor opri aici, iar eu o să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă, iar până atunci să le urăm succes și la mai Multe și la mai Mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.