fbpx

OrheiLand – aventură pentru toată familia!

Home  >>  Călătorii  >>  OrheiLand – aventură pentru toată familia!

OrheiLand – aventură pentru toată familia!

4
iun.,2018

0

Cu siguranță că ați auzit/văzut despre cel mai mare Parc de distracții din Republica Moldova, deschis la Orhei – OrheiLand.

Nou parc familial-cultural a fost inaugurat vineri chiar de Ziua Internațională a Copiilor și în doar 3 zile a fost vizitat de peste 50 mii de vizitatori, atât din Orhei cât și din alte localități, dar și capitala Chișinău, și cu siguranță a fost cea mai mare atracție a acestui weekend a moldovenilor.

Marea deschiderea a început pe 1 iunie, când au fost date în exploatare zeci de distracții și atracții atât pentru cei mici cât și pentru cei maturi. Concursuri cu premii, animatori dar și un mic concert pentru copii și părinți au fost pe agenda zilei și au completat distracția. Aura, Lori și Beti, formațiile pentru copii Triumf Plus, Dolce Band și Black&White, iau înveselit pe pici pe parcursul zilei. Spre seară a avut loc și mult așteptata Discoteca Copiilor, iar la sfârșit s-a încheiat cu o discotecă în aer liber pentru cei maturi, dar și cu focuri de artificii.

Sâmbătă în ziua a 2-a, totul a început conform programului, adică la orele 10:00, cu totul pus la punct și bine amenajat și foarte-foarte curat și îngrijit. A continuat cu un concert special, dedicat victoriei FC Milsami-Orhei în Cupa Moldovei la Fotbal. Cu această ocazie pe scena OrheiLand au urcat să-i felicite artiști de talie națională, precum Geta Burlacu, Briosonores și Doredos, trupa care ne-a reprezentat în acest an la Eurovision, și s-a clasat pe locul 10.

Dispoziția și voia bună a culminat și în cea de a 3-a zi, adică ieri, duminică, 3 iunie.
Concertul dedicat „Zilei Tineretului la OrheiLand” dar și lansarea Radio Orhei FM pe frecvența 97.5, au adus pe scena parcului de distracții interpreți precum Kapushon, Dara, Nicoleta Nucă, Irina Rimes dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia și Holograf, care au încins atmosfera pe final de zi cu un playlist muzical foarte bun, în aer liber, în atmosfera toboganelor cu sau fără apă, a trambulinelor și a terenurilor de joacă moderne pentru copii și tineret.

OrheiLand va continua să primească vizitatori și să organizeze petreceri memorabile zilnic, pe parcursul întregii veri, iar toate distracțiile disponibile pe teritoriul parcului sunt ABSOLUT GRATUITE pentru toți vizitatorii.

Parcul de distracții funcționează de la ora 10:00 până la ora 22:00, 7 zile pe săptămână.

Atenție! Toboganele cu apă funcționează în intervalul 10:00-19:00, iar celelalte distracții, precum trambulinele, lianele, căsuța „cu-susul-în-jos”, toboganele gonflabile, sunt deschise în intervalul 10:00-20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.