fbpx

[Orhei] O promenadă de weekend la OrheiLand

Home  >>  Călătorii  >>  [Orhei] O promenadă de weekend la OrheiLand

[Orhei] O promenadă de weekend la OrheiLand

31
mai,2018

1

Se consideră, căci 1 iunie este una dintre cea mai frumoasă și plină de mister zi din an dedicată copiilor, de fapt sunt acele clipe unde îți petreci timpul liber așa cum ți-l dorești.

De câțiva ani căutăm activ unde să petrecem această frumoasă zi, iar în acest Guvernul R.Moldova, ne-a făcut o surpriză la fel de plăcută, făcând ca această zi să fie una liberă, iar odată ce este vineri, putem spune că avem un weekend prelungit, o mini-vacanță.

Întrebarea cu care se ciocnesc majoritatea părinților, ar fi, unde să petreacă acestă frumoasă și călduroasă zi, bine, plăcut și alături de odraslelor lor, așa încât să le fie memorate clipele, iar copii să se distreze la maxim împreună cu părinții.

Răspunsul meu este simplu: CUM UNDE? EVIDENT CĂ LA ORHEILAND!

Aflându-se la doar 50km de capitala Chișinău, orașul Orhei rămâne a fi unul dintre cele mai frumoase și prospere orașe din R.Moldova, iar acest lucru se datorează nemijlocit lucrurilor care se întâmplă acolo, și aici este vorba, atât despre proiecte legate de administrarea efectivă a orașului dar și cel mai important, proiecte legate de viață socială-culturală a populației Orheiului dar și a celei din împrejurimi.

De ce să merg pe 1 Iunie la OrheiLand?

Pentru că v-a avea loc deschiderea celui mai mare parc cultural-familial din țară: MEGA PETRECEREA ORHEILAND, cu începere de la orele 11:00, lacul Orhei.

Parcul cu 20 mii metri pătrați, dotat cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă, o casă cu-susul-în-jos, liane și poduri suspendate pentru copii ABSOLUT GRATUITE.

Animatori, concursuri cu premii (iPhone-uri X, Instalații Sony Playstation, HoverBoard-uri, SegWay, Drone, Ceasuri Smart, Boxe Portative, Căști, Dispozitive Radio), concert pentru copii și părinți, Aura, Lori și Beti, Dulce Band, Triumf Plus, Black & White sunt invitații speciali care vor evolua pe scenă.

Iar în jurul orei 19:30 v-a avea loc așteptata discotecă pentru copii.
Detalii despre evenimentul din 1 Iunie: aici!

Și pentru că suntem o nație iubitoare să sărbătorim bine, acestea nu e tot, programul ORHEILAND v-a continua pe întreg weekend-ul, iar Sâmbătă, 2 Iunie, v-a avea loc un Mega Concert dedicat victoriei FC Milsami Orhei în Cupa Moldovei la Fotbal, ora 19:00, OrheiLand, cu invitați speciali: Doredos, Geta Burlacu, Brio Sonores și Gândul Mâței, iar Duminică, 3 iunie, v-a avea loc Ziua Tineretului La OrheiLand, la orele 13:00 cu invitați speciali din România: Holograf, Antonia, Irina Rimes, Dara, Nicoleta Nucă, Kapushon.

Ne vedem la OrheiLand!

One Comment so far:

  1. […] Programul pentru zilele următoare îl puteți analiza aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.