fbpx

Ofertă specială de vară de la Volotea

Home  >>  Călătorii  >>  Ofertă specială de vară de la Volotea

Ofertă specială de vară de la Volotea

25
mai,2016

0

Compania aeriană de tip low-cost VOLOTEA care operează în orașele europene mici și mijlocii, anunță promoția de vară: Reducere de până la 10 EURO pe segment

VRN-KIV5

Până pe data de 29 Mai 2016 (inclusiv) puteți beneficia de oferta specială de vară: Reduceri de până la 10 EURO pe segment de la compania low-cost VOLOTEA, aplicând în caseta de căutare a zborului codul promoțional: SUMMER16.
Pentru membrii Supervolotea, reducerea este de până la 5 EURO pentru fiecare zbor. Acest cod poate fi folosit numai pentru rezervările noi efectuate pe www.volotea.com.

Perioada de zbor este de 25 Mai 2016 până în Decembrie 2016.

Simulare

Am făcut o simulare tur pentru ruta Chişinău (KIV) – Verona (VRN) la data de 19 iulie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de 75,99 euro.
Amintesc că din 18 decembrie 2015 compania aeriană VOLOTEA operează două zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Acesta a operat în timpul Crăciunului, iar din martie curent zborurile au fost reluate. Am scris [aici] despre acest lucru.

Mă bucur să vă anunț că biletele se cumpăra ca pâinea caldă.
Deși urmăresc de vreo 2 zile acestă ofertă, vreau să vă zic că, dacă acum 2 zile puteai procura cu 19,99 euro un bilet pentru călătorii în luna iunie-iulie, ei bine, astăzi deja la acest preț, nu mai găsești nici măcar pentru luna ianuarie 2017, ceea ce înseamnă că clienții  VOLOTEA sunt foarte imprevizibili, iar drept exemplu o să afișez aici 2 screen-uri făcute la un interval de aproximativ 12 ore.

Mai jos vedeți cele mai bune oferte din Chișinău [24.05.2016 18:45]:

Best Offers Volotea

Screen: www.volotea.com

Mai jos vedeți cele mai bune oferte din Chișinău [25.05.2016 08:15]:

Best Offers Volotea 1

Screen: www.volotea.com

Indiferent de acest lucru puteți găsi bilete la prețuri accesibile, cu atât mai mult dacă vă hotărâți să utilizați Verona ca un punct de escală spre o altă destinație dorită!

Enjoy It!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.