fbpx

Oferta de toamna de la AirMoldova

Home  >>  Călătorii  >>  Oferta de toamna de la AirMoldova

Oferta de toamna de la AirMoldova

5
oct.,2015

3

Compania aeriană Air Moldova pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând cu 59 euro într-o direcţie cu toate taxele incluse.
În perioada 5 octombrie – 31 octombrie 2015, puteți cumpăra bilete pentru călătoriile efectuate în perioada 1 noiembrie 2015 – 26 martie 2016.
Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.airmoldova.md cât şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare.

Amintesc că în prezent, unica compania aeriană din R.Moldova – Air Moldova operează zboruri spre 20 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Heraklion, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino, dar și cursele sezoniere – Antalya, Bodrum şi Tivat. Compania operează zboruri cu 5 aeronave și oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Serviciul informații suplimentare, Air Moldova Call Center Tel: (+373 22) 830 830.
* La această ofertă locurile sunt limitate.

3 Comments so far:

 1. […] Evident că primul lucru pe care l-am făcut, am verificat dacă AirMoldova mai are bilete la promoția de toamnă. N-am găsit nimic atractiv, de aceea am început să caut și alte companii, și în special, low […]

 2. Dina spune:

  Recent am procurat cu oferta data: 2 bilete low cost. Ma intreb si chiar as fi vrut sa stiu: nu se va intimpla nimic intentionat cu 1 zi sau 1 ora inainte de zbor?! Pe web-site mai sunt bilete la 49euro si asta ma ingrijoreaza. Evident sunt un numar limitat la clasa data de 49 euro, dar se poate oare intimpla ca in data zborului sau in ajun sa nu mai fie locuri, dar compania sa ofere locul meu persoanei ca achita mai mult?! Iar mie sa-mi spuna ca s-a aminat zborul sau s-a defectat nava sau sa-mi ofere zbor in alta data.

  • Suveica.Eu spune:

   Teoretic nu au nici un drept să facă acest lucru, odată ce tu ai bilet în acea zi.
   Important e să te asiguri că e plătit și la timp să faci Check In, iar dacă se întâmplă ceva cu aeronava atunci nu zboară nimeni, iar zborul se amână sau se redirecţionează pe o altă rută, ajungând la aceeași destinație.
   Dar oricum pentru mai multe informați veridice apelați la serviciul informații suplimentare, Air Moldova Call Center Tel: (+373 22) 830 830.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.