fbpx

Meal on Board de la UIA

Home  >>  Călătorii  >>  Meal on Board de la UIA

Meal on Board de la UIA

31
ian.,2016

0

UIA a lansat posibilitatea de a comanda în prealabil serviciul “Meal on Board”

Ukraine International Airlines a lansat posibilitatea și oferă pasagerilor săi un nou serviciu: “Meal on Board” (mâncare la bord), o comandă prealabilă în timpul zborului de catering.
Acum pasagerii care dețin zborurile internaționale pot pre-comanda mese, în conformitate cu propriile preferințe.
Compania UIA lucrează în continuu pentru lărgirea spectrului de servicii oferite pasagerilor. Astfel, cu pâna la 72 ore înainte orei de zbor, pasagerii din clasa econom au posibilitatea să își comande serviciul “Meal on Board” și să-și formeze propriul dejun, prânz sau cină pe care le vor servi la bordul aeronavei.

Pentru a comanda din timp acest serviciu, pasagerii trebuie să completeze acest formular pe pagina oficială, sau să contacteze oficiile sau Centrul de Contact al companiei UIA. Pe lângă mesele preselectate, prânzuri delicioase, gustări calde, sandwich-uri și deserturi, pasagerii mai pot opta pentru mâncare vegetariană, mâncare pentru copii, musulmană sau kosher.

Informații detaliate privind meniul poate fi găsit AICI.

La moment, serviciul comanda prealabila a meniului pentru clasa econom este disponibil pe următoarele curse UIA: Kiev ↔ Amsterdam, Londra, Paris, Bruxelles, Helsinki, Stockholm, Vilnius, Riga, Roma, Milano, Larnaca, Atena, Dubai, Frankfurt, Munchen, Berlin, Zurich, Geneva, Kutaisi, Tbilisi, Yerevan, Istanbul, Tel Aviv, Varsovia, Praga, Viena, Minsk, Chișinău, Madrid, Lisbon și Barcelona.

“Când am introdus serviciul de mâncare la bord contra plată, am anunţat că planificăm să oferim serviciul de comandă prealabilă a meniurilor, care este foarte popular printre pasagerii din toată lumea.
Ne bucurăm că am găsit soluţii eficiente de catering oferindu-le astfel pasagerilor posibilitatea să îşi comande din timp o masă. Toate bucatele sunt gătite după reţetele originale ale firmei de catering Do&Co Gourmet, prin urmare fiecare pasager, indiferent de preferinţe, va găsi ceva pe gustul său.”
A declarat: Evgeniya Satska, Secretar de presă al Companiei UIA.

În prezent, serviciul comandă prealabilă a meniului este disponibil pe majoritatea curselor pe distanțe medii. În același timp, pe cursele lungi și pentru pasagerii clasei business mâncarea este inclusă în costul biletului. Pentru informații detaliate cu privire la acest serviciul vizitați pagina web a companiei UIA.

Serviciul de presa al Ukraine International Airlines:
Tel/fax: (044) 238 26 97.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.