fbpx

Lenin a „Inviat”! Trecut prin Prezentul Viitorului!!!

Home  >>  News & Cash  >>  Lenin a „Inviat”! Trecut prin Prezentul Viitorului!!!

Lenin a „Inviat”! Trecut prin Prezentul Viitorului!!!

22
apr.,2012

1


Vladimir Ilici Lenin (Влади́мир Ильи́ч Ле́нин), numele de familie originar: Ulianov (Улья́нов), (n. 10 aprilie 1870 (S.N. 22 aprilie) – d. 21 ianuarie 1924) a fost un revoluționar rus care a condus partidul bolșevic, primul premier al Uniunii Sovietice și fondatorul ideologiei cunoscute sub numele de leninism. S-a născut în Simbirsk (Ulyanovsk) avându-i ca părinți pe Ilia Ulianov și Maria Alexandrovna. A avut doi frați și trei surori, el fiind al treilea născut (Vorba bine cunoscută: „Primul – din Dragoste, al Doilea din prostie iar al Treilea lasă fie!”).  În general despre el se poate de spus multe, dar eu o să mă opresc doar la ceea ce pe mine ma impresionat cel mai mult.

Conform cotidianului bulgar „Trud” publicat în una din din numerele sale, un articol senzațional despre viața amoroasă a liderului revoluției bolșevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul în istorie N.V. Sokolov a căutat foarte mult prin arhivele rusești, iar ceea ce a descoperit a meritat efortul depus: V.I Lenin a fost homosexual! Cel mai de nădejde amant a lui era Grigori Zinoviev. Citate din scrisorile pe care i le trimetea Zinoviev lui Lenin în Finlanda:

„…[Te pup pe tine și fundul tău marxist], …[Dragă Vova! Nu-ți poți închipui cât îmi este de trist fără tine, cât îmi lipsesc mângâierile noastre… Poți să fii sigur, de când ai plecat nu m-am atins de nimeni. Poți să fii absolut sigur în sentimentele mele față de tine și în loialitatea mea. Crede-mă, nu m-am atins de un bărbat sau femeie și nu o voi face. Numai tu îmi ești apropiat. Vino, nu te teme. Voi pregăti totul în modul cel mai bun]…”.

Lenin nu răspunde la această scrisoare și Zinoviev îi scrie din nou după o săptămână:
”…[Draga Vova! Tu nu mi-ai răspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele… Eu am pregătit pentru noi un lăcaș frumos. Putem trăi acolo cât dorim… Este o locuință minunată, acolo ne va fi bine și nimeni nu va putea împiedica dragostea noastră. Va fi ca înainte. Îmi amintesc ce mare bucurie a fost întâlnirea noastră, îți amintești cum la Geneva ne-am ascuns de aceeași femeie…Nimeni nu va putea înțelege sentimentele noastre. Vino, cât mai repede. Te aștept, floarea mea. Al tău, Ghersele.
„Tu ești mare jucăuș”]…”.

Un alt eveniment care ma frapat a fost ca in Orasul Simbirsk, in care se nascuse V. Lenin, avea in 1917 zeci de biserici, catedrale si manastiri. In urmatorii ani toate cladirile de cult, intre care si biserica in care a fost botezat Lenin, au fost aruncate in aer. Cimitirele au fost rase de buldozere, in cimitirul Pokrovski a fost lasat neatins doar un mormânt, cel al lui Ilia Nicolaevici Ulianov, tatal acestui monstru, caruia insa i-a fost distrusa crucea, inlocuita cu uninsemn bolsevic.
Tara avea nevoie de alta religie si de alti dumnezei. Religie noua, in conceptia lui Lenin, urma sa fie ideea comunist-bolsevica, iar noul dumnezeu era gata sa devina chiar el, paranoicul din Simbirsk.

Cei interesant ca autopsia a dovedit ca moartea lui Lenin a fost provocata de “o afectiune incurabila a vaselor sangvine”, consecinta a unui sifilis netratat in tineretea “revolutionara”. Char daca V.I.Lenin se tragea dintr-o familie cu grave boli de creier, tatal sau isi pierduse facultatile mintale in jurul virstei de 40 de ani. Se stie ca V.I.Lenin a murit nebun: in ultimii ani de viata latra ca un ciine, in loc sa vorbeasca – scheuna jalnic, uitase sa citeasca si sa scrie, medicul Kojevnikov la 11 martie 1923 nota in jurnalul sau ca maretul orator “spunea “nu” unde trebuia sa spuna “da” si invers. Krupskaia e cea care il invata de la o vreme sa vorbeasca. In 1923 deprinsese doar citeva cuvinte. Iata cuvintele cele mai importante ale limbii pe care reusise sa le insuseasca dupa luni de truda: “celula” (de inchisoare), “congres”, “taran”, “muncitor”, “popor” si “revolutie”.

Nu trecem cu vedere si de evenimentul care sa petrecut in perioada in care eram si eu deja si anume, ca 1990 in fosta URSS existau peste 2.000.000 de monumente, statui, busturi amenajate dedicate lui V.I. Lenin. Pentru edificarea acestora se platisera atitia bani citi ar fi fost necesari pentru construirea a 2.000.000 de apartamente. Locuinte – pentru aproape un sfert de tara.

Iar ceea ce vedem in prezent la fel de dezastruos, pot afirma ca cadoul de Ziua Uniirii Basarabiei cu Romania, nu sa incununat cu succes. De ce? Pentru ca si acum monumentul lui Lenin se afla la loc pe platforma din Donduseni. In loc ca in aceasta perioada sa zicem: „Hristos o Inviat!!!” putem clar afirma ca in raionul Donduseni „Lenin a Inviat!!!”. Nu ma simt prea bine cand aud de raionul in care m-am nascut dar asta e realitate! Ma tin minte din liceu eram usor santajat de rosul politic, doar din motivul ca incercam sa imi exprim parerea, dar până la urmă nu asta conteaza, conteaza si chiar as fi curios sa aflu cine sunt acei oameni care au donat bani pentru restabilirea monumentului prin campania deschisa de comunistii din Donduseni.
Aflandu-ne chiar în ziua în care s-a născut marele revolutionarului bolsevic (22 aprilie).
Amintesc ca proletarul, idolul soviectic, conducatorul revolutiei bolsevice Vladimir Ulianov sau Vladimir Ilici Lenin continua si astazi sa fie in fata Consiliului Raional Dondușeni, asta dupa ce in noaptea din 27 Martie a fost vandalizat. Dupa ce a fost demontat din piata orasului in 1993, Lenin a fost reinstalat, in acelas loc, in anul 2001, odata cu venirea comunistilor la putere.
Falnic ca si odinioara, monumentul lui Lenin sta pe postamentul unde in periaoda ’93-2001 a stat monumentul lui Stefan cel Mare. Ne-au murdarit istoria iar acum mai zic:
“Lenin a murit, dar fapta lui este vie”.
Atita timp cit faptele unui degenerat vor fi “vii” si luate drept modele, cit schizofreniile lui politice vor continua sa fie calauze pentru niste indivizi, care cred ca omul poate fi fericit numai intr-o cazarma, iar marile lui crime vor fi calificate drept “merite in fata istoriei”, pentru ca “orice crima in numele revolutiei estre morala”, (citata din V.I.Lenin), atita timp cit dintr-un om avid de singe se va face un sfint infailibil, o icoana la care sa se inchine generatii, – aceasta orbire evidenta nu poate fi decit o pedeapsa a lui Dumnezeu.
Iar comunistii de azi, care se considera continuatorii lui Lenin, ar trebui sa poarte deopotriva raspundere si pentru crimele lui. Care sint enorme. Aici e valabil si maxima „Greselel nu trebuie recunoscute ele trebuie nimicite prin sange!”. Cit timp vor incerca sa ne faca sa mai credem ca ideologiile lui Lenin ne pot face fericiti vreodata, iar noi ii si vom crede – vom fi un popor condamnat, cu un destin ratat, scos in afara istoriei de istoria insasi.
Cum spunea si Ronald Wilson Reagan „Comunishtii sunt acei care i-au citit pe K. Marx si V. Lenin iar anticomunistii sunt acei care i-au inteles”.

Concluzia? Eu cred ca e foarte clară . . .

Lenin
1. Cînd era sî moarî Lenin,
Multî jăli’o fost în țarî.
Cîti brațî-n deznădejdi
Către șer nu se-nalțarî?

2. Cîtî jăli la soviet
Cîtî vorba poa’să șie,
Pentru cî viteazul Lenin,
Jiu șî teafăr să rămîie.

3.Sî parea cî niși pămîntul
Nu sî-ndurî sî-l primească,
Pe așel și-o fost nevrednic
Peste tăt sî stăpînească.

4.Șî di groază șî durere,
Pămîntul s-a cutremura,
Șine ar putea sî spunî
Cîte inimi sa’abjura?

5.Iarna gre ca nișiodatî
Și o foamete cumplitî
S-abatură-n anul șela
Peste țara lui iubitî.

6.Însî nici pi patul morții
Nu putea s-o dea uitării
Cela ce pe drept fusăsî
Poreclit: КОЗЁЛ-ул Țării…

7.Lîngî patul său chemnîdu-i,
Mîngîie pe toti curvarii,
Plîng șî îi saruta p***(p-mâna)
Curvele șî boschatarii.

8.Plîng șî îl blestemî tari,
Șî sî-ntorc pe la căminuri,
Iar boierii zî șî noapte
Stău la paturi plini de chinuri…

9.În Kremlin cerînd sî-l ducî,
A luat în mâni ocheana,
Sî mai zîcî încă-odatî
La Rusîia lui, sărmana!

10.Șî de și-a văzut într-însa
L-a cuprins întîi sovietul —
În ocheana fermecatî
El citise tăt procletul!

11.Veacuri negri, de urjie,
Șî di lupte, șî di jăli,
S-arătarî, într-o clipî,
Fulgerînd privirii sali…

12.Vis e însî, ori aieve?
Dinspri Lena, sî zărești
Un vultur măreț ci-ntindi
Aripili — sî-adumbrește.

13.Tătî Țara șea Rusascî
Moldova șî Kazakstanul…
Băi! Dar noapti șî mai oarbă
Își aruncă-n urmî-iî valul!

14.Dintr-o datî, fărî vesti,
Fața iar i se-negriră:
Șeața grea deschidi iarăș
Jene-negre de luninî.

15.Pi cîmpia moscoveanî
Vede oști rusăști-n zari;
Mîndru prinț din țări străine
Merje-n fruntea lor călari…

16.Cîntiși de biruințî
Cresc șî împlu tăt văzduhul
Cî în sara lui Prier,
Lenin gata nu mai este.

17.Tristî acum e țara noastrî,
Ușîli deschisî așteaptî,
Stralușind convoi și vini,
Șî înspri Lenin sî’îndreaptî.

18. Este Lenin azi străbati,
Șel din urmî drum di țarî,
Dar pi undi treși-acuma,
În măreața zî di varî.

19. Plînji dealul, plînji valea,
Plîng pădurili bătrîni,
Șî poporul-n hohot plînji:
„ХУИ” ni lașî pi noi, bătrîni?

EPILOG

Cu un veac plin de plăcere
Au trecut – și-n noapte-adâncă
Pute Lenin! Dar și astăzi
Neamu-ntreg îl plânge încă.

Și-l vor plânge încă veșnic
Fremătând duios din ramuri,
Cât vom fi-n cuprinsul nostru
Tot iloți ai altor neamuri!

Vesele ape l-or plânge;
Și zadarnic, multă vreme,
Din adânc de văi pierdute,
Triste, mute or să-l cheme…

Insa cand suna-va ceasul?!
De dreptate pentru tara!
De pe bust il va străbate
Vârful sabiei de pară!!!

Și va fi razboiul mare
Între neamurile toate;
Caii, în potop de sânge,
Pân-la coame-or sa înoate…

Peste noi atunci pluti-va
Duhul lui Stefan cel Mare —
Si vom rupe orice lanțuri,
Vom sfărma orice hotare!

Versuri: Ștefan Octavian Iosif
Cover: Vadim Suveica

 

One Comment so far:

  1. […] 2 ani, am scris un articol foarte interesant despre marele revoluționar rus care a condus partidul bolșevic, dar și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.