fbpx

Lansarea oficală a cartii „De vorba cu Emma” de Vitali Cipileaga

Home  >>  Cărți  >>  Lansarea oficală a cartii „De vorba cu Emma” de Vitali Cipileaga

Lansarea oficală a cartii „De vorba cu Emma” de Vitali Cipileaga

5
nov.,2015

0

Vitali Cipileaga, autorul blogului DeVorbacuTine.Eu

A reușit să stea de vorbă cu mii de oameni care i-au spus povestea sau care pur și simplu au căutat un răspuns. A îndrăznit să le răspundă prin articole ce au devenit sprijin și gând bun pentru ei.

Care în mai puțin de un an a adunat peste zece milioane de cititori unici, devenind cel mai popular blog în România și Republica Moldova, lansează astăzi, joi, 5 noiembrie la Chișinău cartea „De vorbă cu Emma” a autorului Vitali Cipileaga.
O carte de suflet, una în care se vor regăsi femei și bărbați, oameni cu povești de viață și simpli trăitori de frumos. E o carte pentru ea, cea care iubește sau a iubit.
Cartea a devenit bestseller până la lansare, fiind înregistrate peste 3000 de precomenzi în mai puțin de patru săptămâni.
Evenimentul începe la ora 17:00 și se va desfășura în sala de conferințe a Radisson Blu Leogrand.
În programul lansării vor evolua binecunoscuții actori Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu, precum și instrumentiști de la Chişinău Youth Orchestra.
Autorul cheamă invitații la o oră de cuvinte sincere, de muzică, parfum și lumină.

De vorbă cu Emma este o carte cu dialoguri și reflecții în care Emma și Greg, protagoniștii acestei cărți, își trăiesc relația și etapele ei – așteptarea, cunoașterea, convețuirea, rătăcirea și împlinirea.
Cartea la precomandă costă doar 159 lei, livrare gratuită, și vine cu un element nou – cu eBook și Audiobook inclus.

Vitali Cipileaga este autorul blogului www.devorbacutine.eu, scriind despre oameni, dragoste și relații. În mai puțin de un an, site-ul s-a bucurat de peste zece milioane de vizitatori unici, devenind cel mai popular blog în România, apreciat de cititori din mai multe țări ale lumii. Scrisul l-a ajutat pe autor să-și găsească sufletul pereche. Este căsătorit și are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.