fbpx

Grisa – protagonistul de 16 ani a unor filmulete sociale

Home  >>  Life Style  >>  Grisa – protagonistul de 16 ani a unor filmulete sociale

Grisa – protagonistul de 16 ani a unor filmulete sociale

15
iul.,2015

0

Grișa (Gregory Goldsheid) este un video-blogger de 16 ani, protagonistul unor filmulețe sociale în Rusia.
Acesta vrea să demonstreze că totul se cumpără cu banii. Cunoscut și sub numele de Мальчик Мажор (Băiatul Major), dar și ca nepotul unui cunoscut miliardar rus Grigorii Mamurin. Acesta demonstrează cât de mult poate să se umilească unii oamenii pentru bani.
În video pe care acesta le plasează pe pagina oficială youtube, le propune fetelor întâlnite întâmplător pe stradă să-și dezgolească sânii, să se sărute cu el sau chiar să se dezbrace în public pentru bani.

La rândul său, acesta își îndeplinește promisiunile, după ce fetele acceptă, acestea primesc suma de bani, după care urmează provocarea.
Partea interesantă este că toate aceste provocări sunt filmate cu diferite camere ascunse.
Videoclipul de mai jos a fost postat pe 18 iunie, de atunci a trecut mai puțin de o lună, dar a acumulat deja peste 3.500.000 de vizualizări.
De exemplu, unei fete care mai întâi sa dezgolit sânii în public, i-a dat încă 5.000 ruble (aproximativ 1700 lei), ca să mănânce o bancnotă de 1.000 ruble.

Video: Portmoneul pierdut: conștiința sau lăcomia pentru bani?

Video: Concursul: GÂTUL ADÂNC. Premii 5000 ruble (1700 lei)

Mai jos puteți vedea și video unde Grișa îi dă 15.000 ruble (aproximativ 5000 lei) unei fete ca să se dezbrăce în public.
După părerea mea, dar și cu părere de rău, Grișa a c-am exagerat în acest video (pentru cei care doresc să vadă acest lucru da-ți play chiar de la început, deși nu vă recomand), dar și-a primit pe bune pedeapsa, chiar dacă spre final încearcă să împace situația cumpărând 2 borcane de icre roșie de 5000 ruble (1700 lei) și dându-o boschetarilor!

Nu aș vrea să știu ce se va întâmpla dacă astfel de filmulețe ar apărea și la noi!

PS: Dacă doriți să vedeți și alte video-uri îl puteți găsi pe Facebook, Instagram, Twitter și desigur pe canalul său de Youtube.

UPDATE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.