fbpx

Fotbalul – Sportul care uneste lumi!

Home  >>  Life Style  >>  Fotbalul – Sportul care uneste lumi!

Fotbalul – Sportul care uneste lumi!

19
apr.,2013

3

Întotdeauna ziceam că sportul și muzica au ceva în comun, iar toate acestea încep de la ideea că ele nu doar unesc popoare dar și oameni. Un exemplu în acest caz, poate fi considerat și pe rapper-ul, cântărețul, cantautorul, dansatorul și producătorul de discuri sud-coreean PSY. Care prin piesele GANGNAM STYLE sau GENTLEMAN unește cele 2 Corei chiar și în situații încordate… Acelaș lucru putem spune și despre sport.

Feeling Post-Factum de la meciul amical dintre Bloggeri & Guvern.

În general pot zice că a fost un meci la limita FAIRPLAY-ului. S-a jucat frumos iar finalul de 17-17 a demonstrat încă odată că a fost mai important jocul și nu scorul sau avantajul. Pentru mine a fost dificil faptul că de ceva mai mult de 4 luni nu am mai pus picior pe minge, din motive de sănătate. Cu toate acestea am înscris de 2 ori, dar și am scăpat 2 fiind și în calitate de portar, defapt și locul meu de mic copil pe terenul de fotbal. Un mare like lui Nicolae care a marcat de cele mai multe ori (7), dar și celora de la Guvern care au înscris 2 autogoluri… Se putea mult mai mult, cu toate acestea, cred și sper, că data viitoare să fie mult mai bine!

Bloggeri & Guvern

Mulțumesc lui EugenNicolaeDumitruCristianSergiu, și Victor și nu în ultimul rând adversarilor noștri cei de la Guvern și anume Nicolae Juravschi, Oleg Efrim, Veaceslav Negruța, Eugen Sturza, Adrian Popescu, Igor Moșneaga, Adrian Gavriliță, ș.a.

Vestiarul & Banca de Rezervă a Guvernului cu 5 minute înainte de meci:

Culise Guvern

foto: Nicolae Cebotari

Feedback: Nicolae, Sergiu.

Meciul a fost transmise live pe Privesc.Eu.

Despre detalii de până la acest eveniment a mai scris și Eugen și Nicolae!!!

Locul evenimentului:

Evenimente asemănătoare: STRADA PIETONALĂ SAU TEREN DE FOTBAL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.