fbpx

Femeile au tot mai multe vise sexy!!!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Femeile au tot mai multe vise sexy!!!

Femeile au tot mai multe vise sexy!!!

8
feb.,2012

0

Visele cu conţinut sexual sunt tot mai frecvente la femei. Citeşte despre cercetările făcute despre visele sexuale!Vise

Un studiu detaliat despre visele sexuale a arătat că mai multe femei au vise sexuale în zilele noastre decât cu 40 de ani în urmă. Sondajul, realizat cu bărbaţi şi femei, arată că 8% din visele femeilor sunt de natură sexuală.

Cerceteri legate de visele sexuale
Şefa cercetărilor, Antonia Zadra, de la Universitatea din Montreal, a inclus rapoartele despre visele a 3500 de bărbaţi şi femei în acest studiu. În timpul viselor sexuale ale femeilor cea mai comună activitate sexuală este penetrarea, urmată de aluziile sexuale, săruturi, fantezii şi masturbare.Experţii nu ştiu dacă procentul femeilor care au vise sexuale este atât de mare deoarece sunt mai multe femei ce au vise sexuale decât acum 40 de ani sau, pur şi simplu, femeile moderne sunt mai curajoase să recunoască că au vise cu conţinut sexual – criteriile sociale s-au schimbat foarte mult în ultimele 4 decenii.

Lucruri interesante despre visele sexuale
Studiul a revelat şi unele lucruri interesante. Bărbaţii şi femeile deopotrivă au avut parte de un orgasm în 4% din visele lor sexuale. Partenerii actuali sau foşti au fost prezenţi în 20% din visele femeilor. Persoane celebre apar în visele sexuale ale femeilor în 40% din cazuri. Relaţiile sexuale cu parteneri multipli apar de două ori mai des în cazul bărbaţilor, în comparaţie cu femeile.
Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.