fbpx

Feeling after #cuptorulblogosferic

Home  >>  Life Style  >>  Feeling after #cuptorulblogosferic

Feeling after #cuptorulblogosferic

30
iul.,2013

1

Febra #cuptoruluiblogosferic s-a terminat, unii impresionați, alții poate dezamăgiți, alții foarte pozitivi și inspirați (la fel ca mine de fapt), dar și foarte optimiști de lucrurile pe care le-au propus, și pe care trebuie cu adevărat susținute. Este nevoie de 3 lucruri: timp, dorință, și foarte multă implicare, pentru a realiza gândurile și ideile propuse în cadrul #cuptoruluiblogosferic.

Pentru cei care încă nu cunosc, aduc aminte că pe data de 27-28 Iulie 2013, s-a petrecut a II-a ediție a festivalului-workshop ”Cuptorul Blogosferic” găzduită de Rezervația Naturală „Orheiul Vechi”.

Datorită organizatorilor Eugen LuchianiucIulian BercuDumitru Munteanu și Valeriu Paşa, evenimentul a avut un caracter feeric și bine organizat, iar pentru asta le mulțumim!

Bloggeri participanți, împreună cu Directorul General Moldcell – Dl. Barkin Secen.

foto: Alexandru Josan

Din cei 20 bloggeri prezenți au fost create 4 echipe a câte 4 fiecare, fără lorzii (adică echipa STAFF, sau așa mai pe înțeles, simplu organizatorii).

– I-a echipă și cea câștigătoare care avea membrii: Nicu ApostuAna Gorea și Natalia Munteanu, (Cibotaru Andrei) cu ideea despre „Legea 2%”.

– A II-a echipă formată din: Victor ChirondaColesnic DanielaZgherea Vadim și Iuliana Mămligă cu ideea „Amenajare a scuarului Teatrul „A.P.Cehov”.

– A III-a echipă cu membrii: Dumitru MunteanuCătălina BucosLucia Tăut și Dumitru Gudumac cu ideea ”Păstrarea locurilor publice curate de cojile de semințe”.

– Și nu cea din urmă adică cea de a IV-a cu membri:  Carolina DogaruIrina CrețuLia Ciutac și eu, cu ideea de a „Colora cu vopsea fluorescentă câteva urnelor din Parcul Valea Trandafirilor”.

Pentru realizarea ideii echipei câștigătoare Fundația ”Edelweiss” a oferit un premium de 5000 lei.

Mulțumiri partenerilor:

Companiei Moldcell pentru infrastructura confortabilă și maiouri;

Fundației Edelweiss pentru grantul oferit, pentru implementarea ideii cu menire socială;

Ghilda Vinificatorilor pentru inspirație;

Societății Rogob pentru mezeluri;

Rezervația ”Orheiul Vechi”, pentru găzdă.

Ministerul Apărări pentru cei 20 de saci de dormit!

video: 2 Plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.