fbpx

Dar tu ai grijă de zâmbetul tău?

Home  >>  Frumusețe & Modă  >>  Dar tu ai grijă de zâmbetul tău?

Dar tu ai grijă de zâmbetul tău?

21
sept.,2017

0

“Atâta timp cât mai putem zâmbi, cauza nu-i încă pierdută” – William Shakespeare

Un zâmbet sincer denotă fericire şi o stare pozitivă, însă deseori uităm să zâmbim sau pur şi simplu evităm să o facem. Ascundem trăiri şi emoții doar pentru că nu suntem mulțumiți de dantura pe care o avem. Indiferent de vârstă, de cât de obosiți sunteți sau de problemele pe care le ai, zâmbește şi atunci, cu siguranță, lucrurile se vor schimba. Iar de estetica şi sănătatea danturii tale se va ocupa clinica stomatologică Imperial Dent – un centru stomatologic ultramodern care dispune de tehnologii inovatoare şi experiența necesară pentru a readuce încrederea şi confortul pacientului încă de la prima vizită.

Imperial Dent a luat naștere din dorința de a oferi moldovenilor oportunitatea de a beneficia de tratament ultra-modern, într–un cadru plăcut. Este un sistem complet şi complex, conceput la cele mai înalte standarde de calitate, aplicând cele mai avansate tehnici şi instrumente stomatologice, disponibile la ora actuală. De la identitatea vizuală şi până la calitatea serviciilor, totul este la cel mai înalt nivel!

Aici progresul tehnologic din domeniul stomatologic fac un tandem perfect cu un management de top de succes şi un colectiv dinamic de doctori plini de entuziasm şi pasionați de meseria lor, cu o vastă experiență în domeniu.

Personalul clinicii este dedicat şi profesionist în toate domeniile, de la recepție, asistente, tehnicieni dentari, până la medici radiologi şi specialiști pregătiți pe diverse domenii stomatologice, care beneficiază de specializare continuă pentru formarea unor abilități clinice diagnostice şi practice terapeutice de o competență crescută.

Imperial Dent este o clinică dentară pentru toată familia, care asigură întreaga paletă de servicii stomatologice şi consultanță atât pentru adulți cât şi pentru copii, pornind de la consultația medicului stomatolog şi planul de tratament, până la diverse domenii din estetica dentară:

  • igienă şi profilaxie dentară;
  • albirea dinților;
  • fațete dentare;
  • odontoterapie – plombe estetice;
  • endodonţie;
  • protetică dentară;
  • chirurgie orală;
  • implantologie (implante dentare);
  • ortodonţie (îndreptarea dinţilor);
  • pedodonţie (tratamentul dinţilor de lapte).

La Imperial Dent te așteaptă o ambianță relaxantă, echipamente și materiale de ultimă generație şi cea mai performantă echipă medicală ghidată de sloganul “Diagnostic corect, tratament optim”. Şi cum satisfacția pacientului este aspectul primordial, fiecărui vizitator i se acordă atenție maximă pentru a identifica cea mai bună soluționare a problemelor sale stomatologice.

Cu alte cuvinte, ”o dantură impecabilă ca aspect şi funcționalitate” va fi completată de plăcerea de a veni la medicul stomatolog în clinica Imperial Dent. Iar pentru reușita tratamentului dentar este esențial ca pacientul să se implice la fel de mult ca medicul său în respectarea recomandărilor acestuia. Vizitele regulate la dentist precum şi o igiena orală corespunzătoare îți pot asigura sănătatea de care ai nevoie.

În spatele fiecărui zâmbet creat de Imperial Dent există zâmbetul autentic, din suflet… Şi… în pofida tuturor aparențelor, zâmbetele pe care le oferă clinica Imperial Dent sunt pentru toate buzunarele. Beneficiază de servicii Premium, la prețuri avantajoase!

Dacă îți dorești o experiență stomatologică plăcută, utilă şi relaxantă, consiliere calificată şi tratament de înaltă calitate – le găsești la Imperial Dent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.