fbpx

Cum să prinzi cele mai bune locuri la OrheiLand?!

Home  >>  Călătorii  >>  Cum să prinzi cele mai bune locuri la OrheiLand?!

Cum să prinzi cele mai bune locuri la OrheiLand?!

2
iun.,2019

0

Prababil ați văzut ieri pe Facebook dar șică s-a deschis OrheiLand, am scris și eu despre asta aici. Dar acum despre altceva vroiam să vă zic. Cu siguranță am văzut și multe comentarii precum că erau rânduri interminabile la toate toboganele și distracțiile, ceea ce era logic în așa zi, și mai ales la deschidere.

Ieri am stat și eu în rând și am primit bronzul specific, și mi-am învățat lecția, azi dimineață am pornit la 9 din Chișinău, orașul liber, traseul la fel, (aveți grijă erau cel puțin 3 radare pe traseu, ceea ce cred că e normal pentru siguranța călătorilor) în câteva minute ajunși la OrheiLand, parcare liberă și surpriză TOATE distracție erau ABSOLUT LIBERE, și deși acum de 10:45 noi am reușit să mergem aproape la toate toboganele cu excepția celor cu apă, mai lăsăm puțin să se încălzească apa.

Și acum un mesaj către voi dragi părinți, știu că duminica poate fi unica zi din săptămână unde puteți dormi mai. Mult, dar de dragul picior voștri vă recomand să alegeți să ieșiți din casă mai dimineață iar la amiază să dormiți împreună cu ei!

Si apropo, în câteva minute o să fie deschis aici primul autodrom de copii din țară.

Și da, dacă nu aveți mașină personala puteți opta pentru transport public, începând de ieri de la peronul nr 1, Gară de Nord merge o rută direct aici la OrheiLand.

Programul rutelor îl vedeți mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.