fbpx

Cum să descarci albumele cu poze ale prietenilor de pe Facebook

Home  >>  IT  >>  Cum să descarci albumele cu poze ale prietenilor de pe Facebook

Cum să descarci albumele cu poze ale prietenilor de pe Facebook

16
oct.,2012

0
  IT

Vrei să ai toate pozele din albumele prietenilor de pe Facebook cu un singur download? Procedeul este mai simplu decât crezi, funcţionează pentru orice persoană din lista de contacte şi nu necesită decât câteva minute pentru a fi pus în practică.

1. Instalarea aplicaţiei F4cebook2Zip

Vizitează website-ul Facebook2zip.com şi dă click pe butonul ‘Login with Facebook’.

Introdu datele de utilizator pentru contul tău Facebook şi dă click pe butonul Autentifică-te.

Acordă aplicaţiei F4cebook2Zip permisiunile necesare pentru accesarea contului de utilizator, dând click pe butonul Go to App.

2. Selectarea contului de Facebook ales pentru download

Odată asociată contului de Facebook, aplicaţia F4cebook2Zip ne îndrumă către un ecran de unde alegem contul de utilizator din care dorim să descărcăm albume cu poze.

Putem selecta propriul cont de utilizator, dând click pe numele acestuia, sau tasta numele uneia din persoanele aflate în lista de prieteni. Pe măsură ce tastăm, aplicaţia va oferii sugestii de auto-completare cu nume ce se potrivesc criteriilor noastre. Selectăm din lista apărută numele care ne interesează şi dăm click pe butonul Next.

3. Selectarea albumelor de fotografii

Odată ales contul de utilizator, suntem prezentaţi cu lista de albume foto încărcate de posesorul acestuia. Selectăm unul sau mai multe albume foto, ţinând apăsat tasta CTRL.

Alternativ putem folosi opţiunea ‘Select all the albums’ pentru a descărca întreaga colecţie de poze încărcate în contul de Facebook. Pentru a continua apăsăm butonul Download.

4. Colectarea pozelor din albume şi download-ul arhivei ZIP

În funcţie de numărul albumelor selectate şi volumul de poze conţinute, descărcarea acestora şi alcătuirea arhivei Zip poate dura între câteva secunde şi câteva minute.

Odată terminată această etapă, dăm click pe butonul Download iar opţional, tastăm numele sub care va fi descărcată colecţia de poze pe hard disk. Atenţie: numele de fişier trebuie să aibă forma nume.zip.

Conţinutul arhivei salvate pe hard disk poate fi accesat cu orice arhivator de fişiere, ex: WinRAR7-Zip.

Pentru a descărca şi mai multe albume cu fotografii repetăm paşii 2-3-4, tastând numele altei persoane din lista de prieteni Facebook.

Sursa aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.