fbpx

Concurs: Sejur în Tel Aviv de Sfintele Sărbători de Paşti de la AIC în parteneriat cu restaurantul PLAI

Home  >>  Aeroport  >>  Concurs: Sejur în Tel Aviv de Sfintele Sărbători de Paşti de la AIC în parteneriat cu restaurantul PLAI

Concurs: Sejur în Tel Aviv de Sfintele Sărbători de Paşti de la AIC în parteneriat cu restaurantul PLAI

22
apr.,2016

0

Sfintele Sărbători de Paşti aduc bucurie în sufletele pasagerilor de pe Aeroportul Internațional Chişinău

Paștele este cea mai importantă sărbătoarea creştină a anului pentru ortodocși, ce aduce bucurie în casele lor, cu respectarea ritualurilor şi tradiţiilor religioase.
După cum se obişnuieşte, şi în anul acesta Avia Invest” creează pentru pasageri o atmosferă caldă de sărbătoare în terminal, decorând aerogara în spiritul Sfintelor Sărbători de Paşti. Mai mult, compania administrator a aeroportului în parteneriat cu restaurantul “PLAI” surprinde plăcut pe toţi cei care călătoresc de pe Aeroportul Chişinău cu premii deosebite.
În acest context, cu ocazia sărbătorilor pascale, Avia Invest” organizează un Concurs. Cei care se doresc a fi câştigători trebuie să fie activi în perioada 21 aprilie – 3 mai. Participanţii sunt îndemnaţi să realizeze poze pe fundalul decorului de lângă restaurantul “PLAI”, amplasat la etajul doi al terminalului, zona comună şi să le publice pe reţelele sociale Facebook şi Instagram cu hashtag-urile #AviaInvest #Plai #HappyEaster. Astfel, câştigătorii vor fi selectaţi în mod aleatoriu, la loteria organizată pe www.random.org.
Marele premiu constă într-un sejur pentru 2 persoane, timp de 5 zile în capitala Ţării Sfinte – Tel Aviv şi alte surprize ce se vor găsi în coşurile de Paşti.

“Avia Invest” Vă doreşte Un Paşte Fericit şi Pace în Casele Dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.