fbpx

Ceaiul verde prelungeşte sexul!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Ceaiul verde prelungeşte sexul!

Ceaiul verde prelungeşte sexul!

5
feb.,2012

0

Vrei să ştii câte ceşti de ceai verde pe zi ar trebui să consumi ca sexul să dureze mai mult?
Ceaiul
Ceaiul verde conţine flavonoide, care sunt cunoscute pentru activitatea lor antioxidantă. Ceaiul verde, de asemenea, încetineşte procesul de îmbătrânire si ajută la prevenirea a mai multe forme de cancer. Acesta are, de asemenea, un efect benefic asupra metabolizării grăsimii si este, prin urmare, de multe ori recomandat persoanelor care suferă de niveluri ridicate de colesterol.

Ceiaul verde scade tensiunea arterială, şi acţionează împotriva hepatitei şi cheliei, deoarece afectează pozitiv nivelul de hormoni sexuali. Şi, nu în ultimul rând, ceaiul verde poate prelungi partidele de sex!

Bea ceai verde şi partidele de sex vor dura mai mult

Un studiu la scară mică a fost realizat la Universitatea din Washington, implicând 6 cupluri diferite, din care 3 au băut ceai verde în mod constant pe o perioadă de 10 săptămâni. Cuplurile care au consumat ceai verde au declarat că acesta le-a afectat foarte mult viaţa lor sexuală şi partidele lor de sex au durat ceva mai mult. Vitalitatea lor sexuală şi nivelul de energie le-a crescut cu aproximativ 24%.

Pentru ca partidele tale de sex să dureze mai mult, este recomandat să bei în jur de trei sau patru ceşti de ceai verde pur pe zi, fără să adaugi lapte sau zahăr.
Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.