fbpx

Călătorii GRATIS în alte țări cu WOW Air

Home  >>  Călătorii  >>  Călătorii GRATIS în alte țări cu WOW Air

Călătorii GRATIS în alte țări cu WOW Air

3
mai,2016

0

Oamenii ar putea călători pe GRATIS în alte țări! Descoperă cum e posibil!

Compania WOW Air vrea să angajeze 4 oameni, pentru un post cel puțin neobișnuit. Aleșii ar călători pe gratis prin lume, cu o singură condiție: să păstreze evidența experiențelor trăite pe Snapchat.

Linia aeriană îi va trimite pe cei 4 câștigători în 4 dintre cele 28 de destinații disponibile, printre care se numără Barcelona, Copenhaga, Varșovia, San Francisco și nu numai. Totul s-ar desfășura pe parcursul a trei luni, din iunie până în august. Toate cheltuielile de cazare, zboruri și activități vor fi acoperite de WOW Air. De asemenea, norocoșii călători, supranumiți SnapTravelers, vor primi și bani de cheltuială pentru fiecare excursie.

Toate călătoriile vor dura între 3 și 8 și vor include cel puțin două activități demne de pus pe Snapchat, potrivit termenilor și condițiilor de pe site-ul WOW Air. Dacă vrei să aplici, trebuie să ai peste 18 ani, să fii bun vorbitor de engleză, și să stai bine cu sănătatea fizică și psihică. Mai trebuie să creezi o poveste de două minute pe Snapchat, să o salvezi și să o încarci în formularul de aplicații pe care îl găsești pe pagina WOW Air.

Doritorii au termen până pe 8 mai, și, evident, trebuie să specifice și o suită de detalii personale, printre care adresa de email, contul de Instagram, Twitter și Snapchat. Câștigătorii vor fi anunțați pe 17 mai.

Recent, a fost realizat un studiu care demonstra că Snapchat ne face mai fericiți, mai ales prin comparație cu Facebook și Instagram. Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au realizat un studiu, în cadrul căruia au demonstrat că Snapchat e o platformă excelentă pentru interacțiuni satisfăcătoare. Deși pentru mulți e o aplicație socială creată pentru sexting și pentru a oferi tinerilor un spațiu de distribuire temporară a pozelor cu conținut sexual, e folosită mai mult pentru a comunica și interacționa cu persoanele apropiate. A ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi zilnic, ceea ce e un indiciu destul de relevant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.