fbpx

Blue Air: din octombrie câte 2 zboruri zilnice București – Cluj-Napoca

Home  >>  Life Style  >>  Blue Air: din octombrie câte 2 zboruri zilnice București – Cluj-Napoca

Blue Air: din octombrie câte 2 zboruri zilnice București – Cluj-Napoca

13
apr.,2016

0

Blue Air anunță o nouă surpriză pentru zborurile interne pe ruta București – Cluj Napoca – București!

Începând cu 30 octombrie 2016, Blue Air mărește frecvența zborurilor pe ruta internă București – Cluj Napoca – București ca urmare a cererii ridicate pe acest segment. Asta deși primul zbor pe această rută va avea loc abia pe 3 iunie 2016 [aici].

Frecvenţa zborurilor va crește până la 12 zboruri săptămânale, 2 zilnice de luni până vineri şi câte  un zbor pe zi în zilele de weekend (sâmbătă şi duminică).

„Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor intre Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air. Pe rutele interne Blue Air a creat trafic suplimentar, in principiu datorita conditiilor excelente de transport, dar si a preturilor foarte accesibile. Acest lucru este usor vizibil daca analizam performantele competitiei directe, care au ramas excelente. Traim in era vitezei, toata lumea isi doreste sa parcurga o distanta de 400-500 km in cel mai scurt timp. Blue Air face posibil acest lucru, astfel ca pasagerii vor putea alege unul dintre cele doua zboruri zilnice intre Bucuresti si Cluj-Napoca, dimineata sau seara, si vor beneficia ca si pana acum de un zbor confortabil, in siguranta si cu o durata redusa de zbor.”– Gheorghe RACARU, Director General Blue Air

Biletele de avion Blue Air sunt disponibile la tarife începând de la 19,99 euro (preț pe segment de zbor, TVA și taxe incluse, locuri limitate), preț ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului.

Rezervările se pot face online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau de la agențiile Blue Air și partenere.

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru această rută: București (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ) – București (OTP) la data de 01 octombrie 2016 și respectiv 08 otombrie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de 39,98 euro.

Screen: www.blueairweb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.