fbpx

Biletelor de avion in credit de la Air Moldova impreuna cu Moldova Agroindbank

Home  >>  Călătorii  >>  Biletelor de avion in credit de la Air Moldova impreuna cu Moldova Agroindbank

Biletelor de avion in credit de la Air Moldova impreuna cu Moldova Agroindbank

10
aug.,2015

0

Compania AIR Moldova, în parteneriat cu Moldova Agroindbank, lansează un nou serviciu şi în acest fel ajută cetăţeani Republicii Moldova să plece într-o călătorie peste hotarele ţării, chiar dacă nu au suficienți bani.

Cei interesaţi să-şi facă o vacanţă de vis, dar și cei care doresc să plece într-o călătorie de afaceri, pot beneficia de credite preferenţiale pentru procurarea biletelor de avion, inclusiv pentru rezervarea hotelelor sau pentru a se bucura de excursii în oraşul în care aleg să plece.

Creditul de până la 80% din costul biletului sau serviciul adiţional în valoare de la 5 000 până la 50000 de lei poate fi acordat în doar 24 de ore. Astfel, clienţii Air Moldova pleacă în călătorie acum, dar achită mai târziu.

Pentru a beneficia de acest credit nu este nevoie de a pune ceva în gaj sau o altă garanţie. Creditul se acordă tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, care au viză de reşedinţă în ţara noastră. De asemenea, solicitanţii trebuie să atingă vârsta cuprinsă între 21 şi 65 de ani şi să aibă un loc de muncă stabil (minimum 6 luni la ultimul loc de muncă).

Actele necesare pentru cei care întrunesc aceste cerinţe sunt:
– Buletinul de identitate;
– Certificatul de salariu;
– Copia carnetului de muncă.

Creditul se acordă pe un termen de la 6 până la 36 de luni, la o rată a dobânzii de 15% anual calculată de la soldul creditului.
Personal am încercat să aflu mai multe detalii cu privire la comisioanele aferente serviciilor prestate, dar cu părerea de rău, serviciul informații suplimentare, Air Moldova Call Center Tel: (+373 22) 830 830, nu mi-a putut oferi detalii, și ma rugat să mă apropii săptămâna viitoare la Agentia Air Moldova de pe bd.Negruzzi 10.

Detalii despre ofertă puteți găsi și pe site-ul oficial AIR Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.