fbpx

BIG SALE de la Air Asia

Home  >>  Călătorii  >>  BIG SALE de la Air Asia

BIG SALE de la Air Asia

25
nov.,2015

0

Air Asia cea mai bună companie low-cost din lume, votată 9 ani consecutiv, a început promoția BIG SALE. Biletele încep de la 3 dolari SUA (one way și fără bagaj de cală).

Air Asia – organizează anual odată sau maxim de 2 ori pe an – BIG SALE. Fiind o companie low-cost aceasta are de ce mai multe ori are bilete la prețuri mici pe anumite destinații, dar în mod cert acum sunt cele mai ieftine bilete din an.
Dacă încercăm să comparăm prețul biletelor Air Asia cu cele europene, vreau să vă zic că ele sunt mult mai mici, dar atenție, vă zic imediat motivul: în cazul Air Asia, prețul biletelor
NU includ și taxele aeroportuare, cum e cazul companiilor aeriene europene.
Datorită dispozițiilor Uniunii Europene companiile aeriene din Europa, sunt obligate să anunțe prețurile cu toate taxele OBLIGATORII incluse. Evident, că în Asia, acest lucru nu mai este valabil.

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta Bangkok (DMK) – Phuket (HKT) – Bangkok (DMK) la data de  1 iulie 2016 și respectiv 5 iulie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 5,90 dolari SUA.

Promoția durează până pe 29 noiembrie, dar zborurile la prețuri promoționale sunt la vânzare în perioada 1 mai 2016 – 5 februarie 2017!
Dacă aveți planuri pentru călătorii în Asia începând cu 1 Mai 2016, nu ezitați.
Pentru mai multe informați și destinații, dar și pentru a procura bilete online, accesați site-ul oficialwww.airasia.com.

Screen: www.airasia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.