fbpx

Aplicatia care iti schimba total ecranul telefonului mobil

Home  >>  IT  >>  Aplicatia care iti schimba total ecranul telefonului mobil

Aplicatia care iti schimba total ecranul telefonului mobil

15
feb.,2015

0

Un studiu recent arată că o pătrime din populația globului utilizează Social Media. Dacă vă vine să credeți, la fiecare 20 de secunde, 20.000 de fotografii sunt uploadate pe Tumblr, 104.400 sunt trimise prin Snapchat, iar 2.460.000 de posturi sunt puse pe Facebook!

Însă după cum bine știm, tendințele Social Media sunt îndreptate cu pași mari spre dispozitivele mobile. Fiecare site Social Media își pune în prim plan crearea unei pagini/aplicație adaptată la tehnologia mobilă.

E adevărat, și trebuie să recunoaștem că Social Media a luat amploare și e într-o continuă dezvoltare. Am ajuns să trăim în mediul virtual al Social Media și chiar ne place asta! Fie că stăm acasă, la birou, în stradă dar și mai mult în transport suntem interconectați la rețeaua globală. Deși suntem conștienți că nu e un lucru benefic pentru noi, dar și mai mult pentru sănătatea noastă, ne conformăm noii societăți.
Ok, anume despre acest lucru vroiam să vă zic.

Sunt sigur că o bună parte din voi ați observa pe pagina mea personală de Facebook, mai multe imagini screen de la telefonul mobil, poate ați observat sau nu, dar majoritatea din ele sunt mai puțin iluminate de lumina albastră, vreți să știi și voi motivul?

Dacă stați  și voi la fel de mult cu ochii în telefonul mobil, merită să încercați Bluelight Filter, o aplicaţie gratuită care te ajută să faci economie de vedere. Ochii tăi vor fi protejaţi şi vei evita stările de oboseală sau somnolenţă.

Aplicaţia funcţionează prin atenuarea luminii albastre a ecranului smartphone-ului tau. Este, practic, un filtru pentru protecţia ochilor. Este ajustabil şi nu întunecă ecranul.

Dacă instalezi această aplicaţie vei vedea că este mai simplu să citeşti de pe telefon, dar şi să navighezi pe Internet.

Aplicaţia a fost descărcată de peste 225.000 de oameni, iar nota pe care o are în magazinul Google Play este 4.3.

Câteva avantaje pentru a avea instalată în telefonul mobil această aplicație:

– Evită oboseala ochilor și somnolența;
– Are 5 culori naturale (poți citit știri, email, site-uri web în mod clar.) ale filtrelor;
– Aplicația nu întunecă ecranul;
– Lansarea automată sau nu a aplicației la pornirea telefonului;
– Această aplicație nu consumă baterie, (consumă doar la setarea filtrului);

Singurul dezavantaj este că aplicația gratuită nu are toate cele 5 culori ale filtrelor și nu poate fi lansată automat la pornirea telefonului.

PS: V-o recomand să o instalați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.