fbpx

70% reducere din tariful biletelor Air Moldova pentru Doamne și Domnișoare

Home  >>  Călătorii  >>  70% reducere din tariful biletelor Air Moldova pentru Doamne și Domnișoare

70% reducere din tariful biletelor Air Moldova pentru Doamne și Domnișoare

2
mart.,2016

0

Compania aeriană Air Moldova începe primăvara cu frumoase emoții, dăruind tuturor Doamnelor și Domnișoarelor oportunitatea de a procura bilete de avion beneficiind de 70% reducere din tariful unui bilet.

Doar în perioada 4-8 martie, grație frumosului prilej al Zilei Internationale a Femeii, Air Moldova, Vă invită să dați frâu planurilor de călătorii și vacanțe, procurând la libera alegere bilete de avion spre oricare destinație operată de către operatorul național. Oficiile proprii de vânzări ale companiei Air Moldova de pe bd. Negruzzi 10, din incinta Aeroportului Internațional Chișinău și din cadrul Gării feroviare centrale își deschid larg ușile pentru a aduce primăvara în casele Dvs. Totodată, biletele pot fi procurate pe site-ul www.airmoldova.md, precum și la agențiile de turism autorizate din Republica Moldova.
Pentru a beneficia de această reducere la procurarea biletelor online, toate doamnele și domnișoarele sunt rugate să introducă în câmpul e-Voucher codul: 8martie
Pentru achiziționarea biletelor de avion pentru bărbați, se vor face rezervări separate, fără utilizarea e-voucherului.

Oferta este valabilă doar pentru doamnele și domnișoarele, care depășesc vârsta de 12 ani și care vor fi pasagere la cursele directe operate de Air Moldova în perioada 4 martie – 4 aprilie 2016. Numărul biletelor disponibile în cadrul acestei oferte poate varia în funcție de locurile disponibile ale fiecărei curse.

Pentru mai multe informații pasagerii sunt rugați să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numărul de telefon +373 22 830-830.

Notă: Vă atenționăm că în cazul încălcării regulilor stabilite de către companie și menționate mai sus, Air Moldova își rezervă dreptul de a anula biletul procurat.

UpDate (06.03.2016):

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta Chişinău (KIV) – Moscova (DME) – Chişinău (KIV) la data de 20 martie 2016 și respectiv 27 martie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 112,69 euro, cu toate taxele incluse.

Screen: www.airmoldova.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.