fbpx

20% reducere pentru zborurile din/spre Timişoara

Home  >>  Călătorii  >>  20% reducere pentru zborurile din/spre Timişoara

20% reducere pentru zborurile din/spre Timişoara

11
mai,2016

0

Promotie Ryanair: 20% reducere pentru cele 7 rute din/către Timișoara

Ryanair a lansat astăzi, 11 mai, o promoție specială fulger pentru Timișoara, 20% reducere pentru toate rutele din/către Timișoara pentru călătorii în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara și este valabilă doar astăzi, 11 mai, până la miezul nopții (ora 24:00), doar pe www.ryanair.com/ro.

Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans din întreaga noastră rețea de rute din România, astăzi oferim 20% reducere pentru locurile rezervate pe 7 rute din/către Timișoara, pentru călătorii în perioada 1 Septembrie – 30 Noiembrie.

Clienții și turiștii Timișoarei pot acum să aleagă din 7 rute pentru care se aplică reducerea, dar trebuie să se grăbească pentru că locurile promoționale vândute la aceste tarife incredibile sunt disponibile doar astăzi. Consumatorii trebuie să acceseze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva escapada de toamnă în Europa, până la miezul nopții (24:00), astăzi (11 Mai).” – a declarat, Denis Barabas, Ryanair.

Simulare

Am făcut o simulare tur-retur pentru ruta București (OTP) – Timisoara (TSR) – București (OTP) la data de 14 septembrie 2016 și respectiv 21 septembrie 2016, iar costul biletului pentru acest zbor – este de doar 24,94 euro.

Screen: www.ryanair.com

Călătoriți cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.