fbpx

15 LUCRURI CARE SEPARĂ BĂRBAŢII DE FEMEI

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  15 LUCRURI CARE SEPARĂ BĂRBAŢII DE FEMEI

15 LUCRURI CARE SEPARĂ BĂRBAŢII DE FEMEI

23
feb.,2012

0

Din vremea lui Darwin, polemicile nu se mai opresc. Bărbaţii şi femeile sunt supuşi la presiuni evolutive. Iar în ciuda politically corectness-ului din ultimii ani, un psiholog italian susţine că diferenţa dintre sexe există. Totul într-un articol publicat în revista Public Library of Sciences.
Femei
Studiul a fost realizat împreună cu cei de la Manchester Business School pe un eşantion de 10.000 de americani. Diferenţa majoră este legată de sensibilitate, o trăsătură dominantă feminină. Femeile înregistrează valori foarte mari referitoare la căldură, la empatie, în timp ce bărbaţii se disting prin echilibru emoţional, conştinciozitate şi tendinţe de dominare. Perfecţionismul, vitalitatea şi aspiraţiile sunt valori prezente în măsură aproape egală la cele două sexe, scrie Il Corriere dela Sera.

“Bărbaţii se descriu ca fiind mai stabili emoţionali, mai dominanţi, mai legaţi de reguli şi mai puţin încrezători, în timp ce femeile se văd mai calde emotiv, mai puţin sigure de ele însele şi mai sensibile”, susţin autorii cercetării.

Inspirat de aici. . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.