fbpx

#1 Istanbul – Primul oras in care vreau sa calatoresc in 2016

Home  >>  Călătorii  >>  #1 Istanbul – Primul oras in care vreau sa calatoresc in 2016

#1 Istanbul – Primul oras in care vreau sa calatoresc in 2016

7
dec.,2015

0

Știți bine că visez să colind lumea în lung și lat, să cunosc toate colțurile ei, să-mi iau rucsacul pentru călătorii și să plec departe să uit de orice durere, orice greutate, să uit de toate neajunsurile și să mă bucur de ceea ce ar putea ochii mei să vadă, de ceea ce ar putea urechile mele să audă, de ceea ce ar putea inima mea să simtă… să mă pierd în frumusețea locurilor necunoscute!
Iar odată ce-mi place să călătoresc, o să vă propun în mai multe articole, diferite orașe proiectate în imagini video 4K extraordinare.
Primul oraș ales de mine este desigur Istanbul (Turcia), un oraș la care de mult visez să-l văd, sper și cred că acest vis să devină realitate în 2016.

Istanbul City

Unele scene care fac parte din video sunt:
Vedere panoramica de pe Podul Bosfor și Piața Eminonu, Valens Aquaeduct cu trafic, vedere uimitoare de la Camlica Hill, Eminonu Pier, Fecioare Turnul, Internelor de Sultan Mosque Ahmet, Inside la Muzeul Hagia Sophia, Oamenii mulțime în Marele Bazar, Kadikoy Harbor, Moscheea Noua în Eminonu, Moscheea Sehzade, Palatul Topkapi, Moscheea Ortakoy.

Dacă dorești să călătoriți cu mine (cel puțin virtual) prin cele mai frumoase orașe din întreaga lume, nu uitați să te abonezi la pagina de facebook a blogului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.