fbpx

Variatii ale pozitiei „femeia deasupra”!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Poziții sexuale  >>  Variatii ale pozitiei „femeia deasupra”!

Variatii ale pozitiei „femeia deasupra”!

16
feb.,2012

1

Configuratia de baza pentru pozitiile in care femeia sta deasupra este barbatul culcat pe spate, iar femeia il incaleca.
Femeia Deasupra
Dar exista multe variatii ale acestei pozitii de baza – de exemplu, femeia poate sta aplecata in fata, intr-o parte sau pe spate. Majoritatea acestor pozitii cer ca femeia sa aiba fata indreptata inspre partener, astfel incat sa existe contact vizual, si deci sa va puteti saruta si sa puteti vorbi.

Zborul fluturelui

Aceasta pozitie descrisa in Kama Sutra, presupune ca femeia sa isi sprijine picioarele pe pat. Acest lucru ii permite femeii sa se ridice si sa se lase in jos pe partener. Femeia controleaza ritmul, adancimea, viteza si unghiul de penetrare. Sunt necesare coapse puternice pentru a mentine aceasta pozitie pentru o perioada mai lunga de timp. Barbatul isi poate folosi mainile pentru a-si sustine partenera.

Femeia in pozitie verticala, cu genunchii pe pat

Aceasta modificare a pozitiei fluturelui ofera o gama mai mare de miscari deoarece femeia se poate deplasa in sus si in jos, precum si inainte si inapoi. Ea este mai aproape de fata partenerului si se poate sprijini in una sau ambele maini. Totodata, isi poate folosi una din maini pentru a-si mangaia iubitul.

Cu ambele picioare intinse in fata

Aceasta pozitie este putin mai provocatoare. Femeia va trebui sa isi foloseasca mainile pentru a se sprijini in timp ce se misca in sus si in jos. Incearca sa „aluneci” inainte si inapoi pe partenerul tau, dar ai grija sa nu il ranesti in vreun fel.

Inspirat de aici. . .

One Comment so far:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.