fbpx

Tombola pentru persoanele inteligente care platesc cu cardul Visa

Home  >>  News & Cash  >>  Tombola pentru persoanele inteligente care platesc cu cardul Visa

Tombola pentru persoanele inteligente care platesc cu cardul Visa

11
nov.,2014

1

Zilnic cheltuim bani, indiferent de faptul că alegem să plătim în numerar, cu cardul sau chiar prin internet.
Personal, aproximativ 90% din plățile pe care le fac zilnic, le fac cu cardul sau dacă e posibil chiar prin internet. Dacă aș avea posibilitatea să achit transportul cu cardul sau prin internet atunci aș ajunge chiar și la 100% achitări electronice.
Știm foarte bine care sunt avantajele dar și dezavantajele acestora, dar din momentul în care trăim în sec. 21 trebuie să mergem în pas cu noile tehnologii. Simplu exemplu Malaysian, care permite deja achitarea taxi-ul prin moneda digitală Bitcoin, ne obligă într-un fel sau altul acceptarea, dar și conformarea prin eliminarea la maxim posibilă a modalități de plată cash, și acceptarea celei electronice.

Fie că achităm serviciile sau facturile, sau că achităm prânzul la restaurante sau cantine, fie achităm pentru produsele alimentare cumpărate la market-uri, sau facem shopping indiferent de care tip, fizic sau online, folosim modalitatea de plată cu cardul sau prin internet!
Și sunt sigur că majoritatea celor care achită electronic au un card de tip VISA, MasterCard sau Cirrus Maestro. După mine cel mai practic este cel de tip VISA.

În această ordine de idei vreau să vă prezint o Tombolă pentru toți cei care fac plăți cu un card VISA.
În perioada 06 Noiembrie 2014 – 28 Februarie 2015, inclusiv, toţi deţinătorii cardurilor Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum şi Visa Infinite emise de către băncile din Republica Moldova au posibilitatea de a participa la Tombola „Persoanele inteligente plătesc cu cardul Visa”. Scopul derulării campaniei promo reprezintă creșterea numărului operaţiunilor fără numerar cu cardurile Visa în Republica Moldova.
Pentru a participa la Tombole, deţinătorii Cardurilor Visa trebuie să realizeze, în perioada 06 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015 inclusiv, cu cardul Visa (una) şi mai multe operaţiuni de plată a mărfurilor şi serviciilor pe teritoriul Republicii Moldova, în centre comerciale, plăţi pe Internet inclusiv pe site-urile străine sau achitări cu Cardul peste hotarele ţării de la 100 lei inclusiv sau echivalentul în orice altă valută străină la cursul oficial al BNM la ziua efectuării tranzacţiei, şi să înregistreze bonurile de casa pe http://cis.visa.com/: până în data de 3 martie 2015.
Cu părere de rău persoanele ce nu au împlinit vârsta de 18 ani precum şi nerezidenţii Republicii Moldova, nu pot participa la Tombolă.

Informaţia obligatorie ce trebuie indicată de către Participantul Tombolei la înregistrarea bonului de casă pe http://cis.visa.com/: Nume/Prenume, Telefonul de contact, Data și suma tranzacţiei, precum şi denumirea băncii emitente a cardului.

Credit foto: http://cis.visa.com/

ATENȚIE: 18 smartphone (Samsung Galaxy S4), 9 smart TV (Philips 42PFL3604) și un autobil de model Smart ForTwo deja își așteptă câștigătorii.

Regulamentul Oficial este publicat pe http://cis.visa.com/ unde puteţi găsi toate detaliile Campaniei şi procedurile Tragerii la sorţi.

Fiecare operaţiune/tranzacţie reprezintă o şansă, mai multe tranzacții mai multe șanse de câștig.

Persoanele inteligente circulă cu mașină SMART!

One Comment so far:

  1. […] cu cardul sau prin internet, cu mici excepții, evident! Acum jumătate de an, am scris despre Tombola pentru persoanele inteligente care plătesc cu cardul Visa, am primit un feedback diferit. Unii erau mulțumiți de faptul că au aflat asta de pe blogul meu, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.