fbpx

#ȘtiațiCă – Suveica.Eu #15

Home  >>  Cărți  >>  #ȘtiațiCă – Suveica.Eu #15

#ȘtiațiCă – Suveica.Eu #15

30
apr.,2016

0

Dacă tot stai toată ziua la calculator, ar fi bine să mai şi înveţi câte ceva. De aceea îți recomand să treci cu ochii peste următoarele 10 de curiozități interesante.

Pentru cei care vor să citească și primele articole cu curiozități, puteți să le deschideți chiar acum – utilizând hastagul ȘtiațiCă direct pe blog sau pe facebook, iar pentru a vedea și alte curiozității noi și la momentul potrivit, nu ezitați să dați like și să vă abonați la pagina de Facebook Suveica.Eu! ?

261. #ȘtiațiCă – Dacă faci rezervare astăzi 11 februarie 2016 pentru toate zborurile și toate destinațiile #WizzAir, beneficiezi de 20% reducere la procurarea biletelor.
*Promoția este valabilă TUTUROR, fără a fi membru Wizz Discount Club
[20% reducere – astăzi 11 februarie 2016, pentru toate zborurile și destinațiile‪#‎WizAir‬]
262. #ȘtiațiCă – Dacă faci rezervare astăzi 16 februarie 2016 pentru toate rutele către și dinspre România de la #WizzAir, beneficiezi de 20% reducere la procurarea biletelor.
[Gata am terminat cu vacanța, cum s-ar zice: BACK IN BUSINESS!!!
20% reducere – astăzi 16 februarie 2016, pentru toate rutele către și dinspre România de la #WizzAir‬]
263. #ȘtiațiCă – În perioada 17 februarie – 5 martie 2016, @Wine of Moldova lansează o nouă ediție de evenimente ”îndrăgostite” Wine Friendly în 10 localuri din capitală.
Pentru a participa la aceste degustații, este necesar să vă alegeți ziua și ora dar și localul dorit, vă înregistrați pe nr.de telefon anunțat pe pagina fiecărui eveniment în parte și savurați cu plăcere o selecție extraordinară de vinuri, cu un meniu creativ dar și într-o atmosferă prietenoasă alături de cei mai buni somelieri și bloggeri.
[Vrei să fii #WineFriendly?
Acum ai șansa de a servi cele mai bune vinuri cu plăcere în cantități moderate, meniuri creative într-o atmosferă prietenoasă.
Pentru mai multe detalii și rezervări accesați aici: http://goo.gl/TR4CWQ
ATENȚIE LOCURILE SUNT LIMITATE!]
264. #ȘtiațiCă – Pe 18 februarie 1930 a fost descoperită cea de–a noua planetă a sistemului solar – Pluto – de către americanul Clyde Tombaugh de la Observatorul Lowell, aflat la Flagstaff, statul Arizona.
[Ieri am uitat să vă zic asta!]
265. #ȘtiațiCă – Omul clipește de aproximativ 20 de ori pe minut, 1200 pe oră, 28800 pe zi și de peste 10 milioane de ori pe an.
[Cu cât mai des, cu atât mai bine, mai ales atunci când stați la calculator!
Dar voi ați numărat de câte ori clipiți pe minut? :)))]
265. #ȘtiațiCă – Jupiter cea de a cincea planetă de la Soare și este cea mai mare dintre toate planetele din Sistemul solar. Are diametrul de 11 ori mai mare decât cel al Pământului, o masă de 318 ori mai mare și un volum de 1300 ori mai mare.
Chiar dacă aceasta este a 5-a, Jupiter este de cinci ori mai departe de Soare decât Pământul.
[Despre planete…]
266. #ȘtiațiCă – Pe 21 februarie este celebrată Ziua Internațională a Limbii Materne.
[Care este la voi limba maternă?]
267. #ȘtiațiCă – În Tokyo, capitala Japoniei, au găsit o nouă metodă de a lupta împotriva stresului în rândul femeilor. A fost deschis un centru unde femeile singure plătesc pentru ca un bărbat chipeş să le şteargă lacrimile. Ele spun că astfel scapă de emoţii negative. Femeile ascultă muzică sau privesc filme care le provoacă tristeţe, pentru a plânge. Apoi, un bărbat frumos vine şi le şterge lacrimile.
Pentru o astfel de experienţă, ele plătesc aproximativ 70 de dolari.
[Ooo iaca mi-am găsit o ocupație pe 24 februarie, fetelor cine are nevoie de astfel de servicii apelați, în această zi fac și reducere, iar serviciile vor fi prestate calitativ și la doar 50$! :)))]
268. #ȘtiațiCă – Doar 2% din totalul conducătorilor auto cunosc semnificația tuturor semnelor/indicatorii luminoși de bord de la automobilul personal, din fericire procentual vorbind, doar 10% din martorii de bord arată probleme grave ale automobilului.
[Dacă tot am discutat despre asta…]
269. #ȘtiațiCă – Astăzi, 24 Februarie 2016, Facebook a introdus butonul ”Reacții”, o extensie a opțiunii ”Like”, disponibil la nivel mondial, inclusiv și în Republica Moldova.
Noul buton permite utilizatorilor șase opțiuni de emoticoane: ”Îmi place”, ”Ador”, ”Haha”, ”Uau!”, ”Tristete” și ”Furie”.
În engleză: ”Like”, ”Love”, ”Haha”, ”Wow”, ”Sad” și ”Angry”.
[Voi le-ați încercat?
270. Dacă DA, din momentul în care au apărut care din ele le-ați utilizat cel mai mult?]
#ȘtiațiCă – Dacă faci o căutare pe Google cu textul: ‘’DO A BARREL ROLL’’, îți dai seama că ai nevoie de o pauză.
[Pentru cei care au muncit toată săptămâna, încercați și vedeți ce se întâmplă! :D]

Nu uitați să dați like și să vă abonați la pagina de Facebook Suveica.Eu! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.