fbpx

Skype s-a transformat intr-o Aplicatie Web

Home  >>  IT  >>  Skype s-a transformat intr-o Aplicatie Web

Skype s-a transformat intr-o Aplicatie Web

18
iun.,2015

0
  IT

Dintr-o aplicaţie de desktop, peste noapte, Skype s-a transformat într-o aplicaţie web.

Amatorii de conversaţii pe Skype au primit o veste foarte bună zilele trecute, când gigantul din Redmond a decis să porteze respectiva experienţă dintr-o aplicaţie (pe care trebuia să instalaţi manual şi să o actualizaţi deseori) într-o aplicaţie web ce rulează în browserul vostru favorit.

Credit Foto: Captură Ecran

Ca funcţionalitate, după cum se poate observa şi în imagini, vă oferă acces la istoricul conversaţiilor, vă permite să iniţiaţi teleconferinţă cu prietenii, să iniţiaţi apeluri video sau să socializaţi prin mesaje.

Nu a trecut nici o săptămână de când cei de la Microsoft au deschis tuturor internauţilor dornici de dialog din Statele Unite şi Anglia. După o scurtă perioadă de teste, se pare că nu au fost întâmpinate nici un fel de probleme. Prin urmare, într-un anunţ pe blogul oficial Skype, pe care îl puteţi citi în întregime aici, oficialii companiei americane au anunţat schimbarea mult aşteptată. ,,Am munci intens şi suntem mândri să anunţăm că Skype for Web Beta este acum disponibil global”. Partea cea mai drăguţă este că, deşi interfaţa web nu este disponibilă în orice limbă străină, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, noi vorbitorii de limbă română ne aflăm printre norocoşi.

Credit Foto: Captură Ecran

Dacă sunteţi curioşi cât de bine funcţionează platforma de videochat folosind Chrome, Firefox, IE sau Safari, nu ezitaţi să accesaţi website-ul Skype for Web. Este suficient doar să vă autentificaţi cu numele şi parola voastră de Skype, după care va fi nevoie să instalați extensia, apoi și insertul pentru setările video și în câteva secunde veţi putea iniţia primul apel audio sau video. Este doar o chestiune de timp până vă veţi da seama cât de utilă este această aplicaţie web atunci când vă aflaţi la birou sau la şcoală şi folosiţi un sistem pe care nu aveţi dreptul să instalaţi o aplicaţie dedicată pentru Skype.

Credit Foto: Captură Ecran

Singurii defavorizaţi sunt utilizatorii de Linux şi Chrome OS. Momentan, aceştia din urmă au acces la Skype for Web, dar nu pot folosi decât partea de chat în format text, fără apeluri video sau audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.