fbpx

Sexul la ocazii speciale – obligaţie sau oportunitate?

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Sexul la ocazii speciale – obligaţie sau oportunitate?

Sexul la ocazii speciale – obligaţie sau oportunitate?

28
dec.,2011

0

Se apropie Revelionul, ziua ta de naştere, ziua ei sau vreo aniversare importantă pentru voi? Vrei să incluzi şi o partidă de sex?
Sex Revelion
Hmm… Te gândeşti la sex pentru că vrei să îţi faci de cap sau pentru că aşa se aşteaptă iubita ta să se încheie ziua specială? Tocmai despre asta vorbim în rândurile de mai jos.

Când e sexul o oportunitate la ocazii speciale?

Când nu ai nici o relaţie şi ai alături un gen de femeie care nu-şi refuză o aventură sexuală din când în când. Eşti la aniversarea unei prietene sau la petrecerea de Revelion, o placi de mult timp, poate chiar vă cunoaşteţi şi există o atracţie sexuală puternică între voi doi. Dacă tu şi ea vă daţi aceleaşi semne şi aveţi ocazia şi locul potrivit, este posibil să te trezeşti implicat de bună voie într-o activitate pe orizontală cu femeia de care eşti atras de ceva timp.

Sexul e o oportunitate la ocazii speciale chiar şi dacă eşti acolo împreună cu iubita ta. E de-ajuns să foloseşti expresii erotice sau să vă atingeţi zonele erogene ca să declanşaţi un val de senzaţii intense. Din nou, dacă aveţi ocazia şi locul, puteţi să profitaţi de euforia momentului.

Când e sexul o obligaţie la ocazii speciale?

Într-o zi specială pentru voi doi e aproape inevitabil ca ea să nu se gândească şi la sex – sub orice formă (doar un masaj erotic, sex oral sau o partidă de sex completă). Problema este că toate aşteptările astea pe care ştii că le are îţi mai iau din cheful de sărbătorit prin sex. De fapt, uneori chiar îţi vine să te afunzi în materialul moale al pijamalelor tale, să asculţi muzică bună şi să mănânci ceva uşor comandat de prin oraş. Fără sex! Asta dă dovadă de că te comporți ca o fată:-D !!!

Întrebarea este: ce să faci când percepi o noapte de sex mai mult ca pe o obligaţie decât ca pe o oportunitate excitantă?

Cum transformi sexul din obligaţie în plăcere?

E destul de simplu! Transformi obligaţia în oportunitatea de a mai cunoaşte femeia de lângă tine, de a mai experimenta ceva sau pur şi simplu, de a-ţi oferi o relaxare specială într-o zi specială.

Până la urmă, gândeşte-te că o partidă de sex (sau o noapte de dragoste, după caz) este una din cele mai intense modalităţi prin care o femeie se simte legată emoţional şi/sau fizic de tine. Mai mult, de ce să nu-ţi aduci aminte de ziua specială ca un moment în care ai sărbătorit apoi ai făcut sex printre cadouri, într-o cameră încuiată din casa unde s-a ţinut petrecerea, sau imediat ce ai ajuns acasă din oraş?

Şi, în loc să vezi totul ca pe un moment în care tu trebuie să-i aduci plăcere, schimbă rolurile şi lasă-o să conducă poate cel mult, dă-i câteva indicii pentru poziţii şi atingeri.

Deci, ce părere ai? Sexul la ocazii speciale este obligaţie sau oportunitate? O să faci sex în noaptea de Revelion?
Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.