fbpx

Sex sau 8 ore de somn?

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Sex sau 8 ore de somn?

Sex sau 8 ore de somn?

17
ian.,2012

0


Se pare ca o noapte de odihna castiga teren in fata unei actiuni fierbinti in doi. Este cat se poate de adevarat – somnul este absolut esential pentru sanatate si frumusete, dar cum ramane cu beneficiile sexului?

Daca cu un deceniu in urma numarul persoanelor care ar fi preferat un somn de noapte bun in loc de sex era redus, in prezent se inregistreaza tot mai multi adepti dornici sa puna capul pe perna. Fara doar si poate, un insomniac este mai putin sexy. Somnul odihnitor este un argument cat se poate de intemeiat al celor care sustin ca dormind suficient vei arata mai bine. Potrivit unui studiu recent, cercetatorii suedezi au demonstrat pe baza unor fotografii tip test ca aceleasi persoane erau mai atractive atunci cand au avut parte de odihna, decat atunci cand au fost private de somn.

Si casnicia se pare ca merge mai bine. Femeile care au probleme cu somnul in timpul noptii sunt mai irascibile a doua zi si mai predispuse la cearta cu sotii lor. Cert este ca dormind 8 ore, aratam mai bine si avem mai multa pofta de… sex!

Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.