fbpx

Sex fara dragoste, se poate?

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  Sex fara dragoste, se poate?

Sex fara dragoste, se poate?

11
feb.,2012

0

Dragostea pentru sex este invinsa doar de dragostea perfecta… adica una care nu exista. Toata lumea cunoaste legenda, dar nimeni nu a vazut unicornul.
Sex & Dragoste
Intr-o astfel de relatie, pasiunea pentru sex creste rapid si apoi dispare, in timp ce intimitatea si loialitatea cresc in mod constant. Iar asta este vraja care transforma relatia de dragoste in ceva ce nu poate fi distrus.

Cred ca oamenii inteleg din ce in ce mai mult faptul ca sexul de calitate nu exista pur si simplu in aer si trebuie sa ai noroc sa ajungi in zona ca sa il respiri. Ambii parteneri trebui sa se straduiasca sa-ti atinga idealurile si sa se bucure de viata lor sexuala la maxim. Comunicarea clara si constanta este cruciala, precum si sa stii ce iti place, ce iti lipseste, care sunt dorintele tale si care este legatura dintre tine si partener in toate domeniile cheie.

Oricat ne-am dori, sexul nu este intotdeauna „de aur”. El poate reprezenta esenta relatiei voastre sau poate fi doar un bonus care nu afecteaza ceea ce se intampla intre voi. Dragostea si dragostea de sex sunt astfel doua lucruri distincte.

Inspirat de aici. . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.