fbpx

Rute noi din Bucuresti si Cluj de la Wizz Air

Home  >>  Călătorii  >>  Rute noi din Bucuresti si Cluj de la Wizz Air

Rute noi din Bucuresti si Cluj de la Wizz Air

9
sept.,2015

0

Una dintre cea mai mare companie low-cost care operează zboruri în Europa, compania Wizz Air, pune la dispoziție 3 rute noi, în Scoția și Germania.

Bucuresti – Hamburg / Lubeck va fi operată începând cu 20 mai 2016. 2 curse pe săptămână (luni și vineri), iar prețul biletului pornește de la 30 euro.

Bucuresti – Glasgow va fi operată începând cu 21 mai 2016. 2 curse pe săptămână (marți și sâmbătă), iar prețul biletului pornește de la 40 euro.

Cluj Napoca – Munchen / Memmingen va fi operată începând cu 28 martie 2016. 2 curse pe săptămână (luni și vineri), iar prețul biletului pornește de la 30 euro.

Amintesc că, Wizz Air este unul dintre cei mai mari operatori low-cost, ce se axează pe zboruri în Europa. Compania pune la dispoziţia clienţilor bilete de avion către 220 de destinaţii. În România, Wizz Air operează pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara şi Arad. Biletele companiei aeriene Wizz Air pot fi rezervate online prin intermediul site-ului Wizz Air sau apelând Serviciul Clienţi. Respectiv, începând de astăzi 9 septembrie 2015, biletele deja pot fi cumpărate, accesaţi acum pentru a putea beneficia de cele mai bune promoţii la cele mai bune tarife!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.