fbpx

8 gesturi sexy prin care-o anunţi că Revelionul s-a terminat. Începe sexul!

Home  >>  Dragoste & Sex  >>  8 gesturi sexy prin care-o anunţi că Revelionul s-a terminat. Începe sexul!

8 gesturi sexy prin care-o anunţi că Revelionul s-a terminat. Începe sexul!

31
dec.,2011

0

RevelionFemeile la fel ca si Bărbaţii de pretutindeni vor petrece în neştire de Revelion. Dacă remarci că şi iubita sau iubitul tău bea pahar după pahar şi nu-ţi mai acordă atenţia cuvenită, a sosit timpul să iei taurul de coarne şi să pui punct petrecerii, pentru a începe o alta, mult mai senzuală, în dormitorul vostru.

Dacă petrecerea ţi-a stârnit pofta de amor, îmbie-o pe iubita sau iubitul tău cu gesturi sexy către uşa de ieşire. Iată în ce moduri erotice îi dai de înţeles că vrei să plecaţi acasă, pentru că ai chef de nebunii!

1. Atinge-i coapsele când staţi la masă

Un gest clasic  prin care îi dai de înţeles că mintea îţi este invadată de gânduri erotice este să-i atingi piciorul de la genunchi şi tot mai sus, când staţi la masă. Poţi puncta această mişcare cu următorul gest…

2. Şopteşte-i la ureche ceva sexy

Treci cu buzele uşor peste lobul urechii lui, în timp ce îi spui că te-ai ameţit de la şampanie şi eşti dispus să-i îndeplineşti orice fantezie la noapte…

3. Dansează cu ea cât mai lasciv

Ce poate fi mai senzual decât un dans, stând lipit de iubita ta? Când începe o melodie sexy, invită-o la dans şi arată-i cât de lasciv te poţi mişca în preajma ei.

4. Atinge-i „SÂnii” pe ringul de dans

Un dans lasciv poate fi ocazia perfectă să te apropii cu mâinile periculos de aproape de zona ei intimă… Mişcarea sigur o va lua prin surprindere.

5. Invită-o la baie ca să-i arăţi ce lenjerie sexy porţi

Dacă vrei să-o inciţi foarte tare, caută un loc ferit, în care să deveniţi mai intimi. Baia poate fi unul din aceste locuri. O poţi invita fugitiv în cabină, ca să-i arăţi ce lenjerie sexy porţi pe dedesubtul costumului.

6. Fă ce vrei tu cu mâna ei

Pe ringul de dans sau când staţi la masă ia-i mâna şi plasează-i-o pe şoldurile sau in zona intimă a ta, atunci când nimeni nu vă vede. Iar un gest foarte indecent pe care îl poţi încerca e să-i iei degetul şi să-l plimbi pe suprafaţa buzelor tale…

7. Muşcă-o uşor în timpul dansului

Tot pe ringul de dans profită de ritmurile frenetice ale unei melodii pentru a-i arăta că te simţi foarte pasional. Iar o muşcătură îi va da de înţeles că la noapte eliberezi fiara din tine.

8. Trimite-i un sms cu fantezia ta secretă

Dacă eşti mai timid, atunci ar fi o idee bună să recurci la textul scris. Strecoară-i un bileţel în mână sau trimite-i un sms, care să conţină cea mai indecentă fantezie de-a ta!

Inspirat de aici . . .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.