fbpx

OrheiLand destinația perfectă pentru Sărbătoarea Copiilor

Home  >>  Călătorii  >>  OrheiLand destinația perfectă pentru Sărbătoarea Copiilor

OrheiLand destinația perfectă pentru Sărbătoarea Copiilor

31
mai,2019

0

Ce înseamnă pentru voi copilăria?!

Pentru mine personal COPILĂRIA, întotdeauna îmi trezește în sufletul un sentiment de melancolie, acel muguraș care se deschide la o altă viață mai interesantă, veselă și zglobie, dar totodată, gingașă dar și drăgălașă.

Poate că nu avem nevoie de o zi specială ca să sărbătorim COPILĂRIA, pentru că o putem sărbători în fiecare zi, totuși pentru cei care au uitat să le ofere copiilor iubirea și aprecierea zilnică e binevenită și această dată, de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, mai ales în condițiile în care de ceva timp acesta este oficial zi de odihnă!

Această zi este de obicei este sărbătorită cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor.

Pentru a aduce zâmbetul pe buzele și bucuria copilăriei.

Cu siguranță fiecare din noi și-a pus întrebarea unde își va duce copilașul să se distreze în această frumoasă sărbătoare?!

Am văzut mai multe oferte a localurilor și stațiunilor de odihnă și agrement dar de cele mai multe ori acestea, sunt contra plată pentru cei mături.

Eu am analizat foarte bine, ofertele și am decis că și în acest an îmi duce nepoțica la ORHEILAND.

Exact în acestă zi, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova își va redeschide larg porțile pentru vizitatori – de la mic la mare.

Atât de 1 Iunie cât și pe tot parcursul sezonului estival, organizatorii promit un program de excepție și surprize nenumărate, mai ales dedicat copiilor, pe care îl puteți vedeam pe site-ul oficial: orheiland.md.

10 tobogane cu aquazone, o paradă a gigantelor păpuși toboșa, o adevărată orchestră simfonică cu un robot dirijor, artiști autohtoni și multe-multe alte surpriză vă așteaptă în program.

MAI MULT CA ATAT, la ORHEILAND va fi dat în exploatare ce mai modern Roller Coaster de tip American din întreaga regiune, farbricat de italieni special pentru Orhei. Acesta are înălțimea de 10 metri (bloc cu 5 etaje) lățimea de 17 metri și lungimea traseului de 350 metri.

DAR ASTA NU E TOT, tot mâine la deschidere, mai exact la orele 21:30 va avea loc un extraordinar show unic de lumini făcute pentru prima dată în Moldova de cele peste o 100 de DRONE (asta e Wow) de diferite culori unde vor forma diferite figuri în lumini multicolore, încheind programul oficial din 1 Iunie și creând o priveliște deosebită vizibilă de la mai mulți kilometri și greu de înțeles prin ecranul unui gadget.

Pentru a evita aglomerația vă recomand cu drag, să fiți prezenți chiar de la deschidere și anume de la orele 11:00, plus că nu uitați să vă luați ceva timp rezervă pentru a parca în siguranță, la parcările special amenajate din preajmă.

Aveți grijă de voi și de copilașii voștri, simțiți-vă și voi copii în fiecare zi dar mai ales în acestă frumoasă și specială sărbătoare.

NE VEDEM LA ORHEILAND, ATÂT MÂINE, DAR ȘI TOATĂ VARA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.