fbpx

[Orhei] Chișinăul a mers astăzi la OrheiLand

Home  >>  Călătorii  >>  [Orhei] Chișinăul a mers astăzi la OrheiLand

[Orhei] Chișinăul a mers astăzi la OrheiLand

1
iun.,2018

0

Este prima zi de vară. Cel mai frumos și cald anotimp. Deși încă se simte o adiere de vând cu miros de mare suficient de rece, sunt sigur că cu toții o așteptați cu drag, ca și mine, de altfel.

Vara – anotimpul mirific, fascinant, plin de culoare, plin cu soare, cu fructe din livezile bunicilor, cu ciripitul păsărilor și mirosul nemaipomenit al florilor, cu roadele din belșug și desigur cu vacanțele fierbinți de pe nisipul plajelor.

Cu toții știm faptul că vara este anotimpul distracțiilor, majoritatea dintre noi, trebuie să recunoaștem, că cu toții ne dorim, dar și avem nevoie de vacanțe.
Cu toții ne dorim să stăm cu un cocktail în mână pe plajă la soare.

Cea mai mare parte dintre noi, însă nu pleacă în vacanțe. Joburile stresante, lipsa banilor, a chefului de a organiza ceva, incomoditatea și uneori, necunoașterea, îi împinge pe oameni să meargă în vacanțe scurte sau de cele mai multe ori să se retragă pentru a petrece un weekend frumos înafara orașului. Și pentru că e vară și pentru că e cald alegem să ne răcorim sau să prindem ceva bronz.

Pentru că nu avem în Chișinău un loc bine amenajat pentru asta, iar piscinele și bazinele din oraș sunt arhi pline, de cela mai multe ori alegem să mergem la Vadul lui Vodă, Ghidighici sau Sociteni, unele dintre cele mai apriate și amenajate locație de capitală.

Dar să nu uităm că la doar 50 km de capitală, mai exact la Orhei după ce anul trecut a fost amenajată o plajă și demarate lucrări de epurare a apei chiar la lacul din localitate, de înverzire și reconstrucție a digului dar și a perimetru adiacent lacului.

Iar astăzi, mai mult ca atât a fost deschis cel mai mare parc de distracții din țară – OrheiLand.
Acest frumos proiect, planificat și construit de la zero se bucură de succes chiar din prima zi, iar acest fapt s-a văzut după ambuteiajele create la întrarea în oraș, dar și după numărul de mașini care au venit din capitală la deschidere. Putem afirma cu ușurință că Chișinăul a migrat pentru o zi la Orhei.

Astăzi la Orhei s-a demonstrat pentru a câta oară că se poate, dar cel mai important lucru, s-a demonstrat că cetățenii au nevoie de asemenea parcuri de distracție, mai ales cu familia, dar și cel mai important cu copiii.

Dar voi a-ți fost la OrheiLand, sau aveți în plan să venit mâine sau duminică?

Programul pentru zilele următoare îl puteți analiza aici.

Pentru mai multe poze puteți vedeam pe pagina oficială OrheiLand sau pe pagina mea personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.