fbpx

Orange, Moldcell sau mai bine Unite

Home  >>  Life Style  >>  Orange, Moldcell sau mai bine Unite

Orange, Moldcell sau mai bine Unite

16
iul.,2013

0

O-M-U

E în vogă acum să ei decizia privind portarea numărului de telefon, sau să alegi una din ofertele noi impuse indirect de către posibilitate de portare.
Având 2 nr. Orange (unul abonament Pantera 90 și unul simplu PrePay) și un nr. Moldcell și internet de la Unite pot afirma că sunt conectat la toți furnizori de reţele şi servicii publice de telefonie mobilă.
Dacă e să analizăm în ordine cronologică pot să zic că primul meu nr. a fost la Moldcell (pe atunci Alocard) asta era încă prin 2003, pe atunci cânt era rețea doar în clopotnița bisericii, la școală și pe dealul de la stadionul din sat (undeva prin clasa a VI-a)… Eram al 2-lea din clasă (după fiica directoarei) care aveam pe atunci telefon mobil. Țin minte și azi un LG cu ecranul color, dăruit de un moș din Italia. Acum abia stau și mă gândesc, ce-i trebuia unui elev telefon mobil dacă nu avea cui să sune…
Pe atunci când încă era impulsurile iar un impuls era la început 6 secunde apoi a fost 9 dacă nu mă înșeală memoria, la fel un mesaj era un impuls (reîcărcarea 50 lei = 30 impulsuri) și nu trebuia să depășească 120 caractere… etc… 😀
Cel de al 2-lea meu nr. l-am avut (defapt și îl am mai este încă valabil) la Orange (pe atunci Tempo) motivul migrării de la Moldcell la Orange a fost că toți colegii mei de clasă erau la portocala Orange și era foarte scump să vorbesc cu ei.
Cel de al 3-lea nr. l-am avut la Eventis motiv procurării a fost și acesta unul istoric dar și rușinos acum, mi-am procurat nr. ca să-mi fac odnotrahniki.ru, pe atunci adică costa 45 lei ca să-ți faci cont, și era posibil doar din rețeaua Eventis, ca mai apoi să fie 12 lei de la Orange iar acum chiar gratuit, dacă nu greșesc.
Cel de al 4-lea meu nr. a fost din nou de la Moldcell un abonament Fantasy de 10,80 lei, și acesta are istorie, pentru că am pierdut primul meu nr. și am dorit să-l recuperez și trebuie să achit 30 lei iar cei la Moldcell mi-au propus să-mi aleg alt nr. mai fain (adică 79-46-79-45), pe care îl am și acum, iată-l:

iar mâine  seara la 19:00 va pleca la Unite.
Cel puțin așa ma informat 0 22 200 200, că conform cererii nr. 1000000000004133 este programată pentru 17.07.2013.

Cel de al 5-lea nr. și sper că nu fie cel din urmă, a fost și este numărul de aur procurat odată cu un telefon de la Orange la moment Pantera 90, fost și simplu PrePay și abonament Bussines Corporativ – 200 lei lunar, apropo, un abonament foarte comod și foarte bun, recomand (nelimitat în rețea între orele 8-20:00, 80 min în afara rețelei și la conectare 100 minute în rețea seara și în week-end).

Ok, de ce am ales portarea la Unite?

1. Am ales pachetul Unic Promo la preț de doar 19 lei lunar:
– Am făcut alegerea doar pentru cei 1000 Mb de internet;
Pentru că până acum la Moldcell achitam 25 lei și nu primeam nimic, simplu mă foloseam de bonusurile acumulate de ani buni iar cei 1 Gb lunar care mii luam îmi era suficient, acum sau terminat și eram nevoit să fac o alegere, nu am văzut nimic mai atractiv la Moldcell.

2. Eram pe gânduri să trec de la Orange la Moldcell iar după comportamentul indecent și agresiv de la operatorii Moldcell, am zis: stop, și bine am făcut pentru că voi rămâne la Orange.

3. Achit 110 lei pentru cei 26 Gb de trafic internet de la Unite (iar de la 00:00 – 12:00 trafic nelimitat), aș zice mulțumit, ba chiar cel mai perfect raport preț-calitate-cantitate în comparație cu alți operatori de telefonie mobilă.

Dacă e să facem un simplu calcul matematic, cei 90 (Orange) + 110 (Unite internet) + 20 (Unite mobil) = 220  (Pachetul bun pentru necesitățile dar și doleanțele mele).

PS: Eu sper ca cererea nr. 4133 să fie binevenită, iar despre avantajele și dezavantaje fiecărei rețele în parte direct din practică revin mai târziu cu un articol început de acum câteva luni. 😀
PSS: Eu am făcut alegerea, tu ce faci, și cât achiți lunar pentru telefonie mobilă și internet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.